查看: 2237|回復: 22

2轉大俠or劍客

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我E+係189浪人,升多2日就1 100啦 ,E+我想問定做咩2轉好玩D?好升D?
個人覺得,
大俠多範圍技,做接同爆都OK,但係無命中=廢......下下MISS,有=無,得個接字
劍客有得+防+攻,簡直係全攻型,又快,但係一技範圍技都無,得個引字

咁邊個好D,易升D??
我唔知你轉咩,不過你2轉去玄武到升就得架啦,唔係升得好慢,如果你直接升,我試過升1個月日玩晚玩先3轉到
去玄就應該快少少,不過你會比人一下ko
回復

2# vbnn20
呢層我知==我係想知咩職好玩D姐
回復

.____.劍客好玩d
2轉來講
大俠打唔死人
回復

做大俠
學天舞六連同散落
大俠多d爆技
接晶石好接d
回復

回應樓上2位
我都覺得劍客好正高攻,但係好似難升左D,+上佢D技扣血既==好難搞,又無範圍
不過大俠有範圍但係就唔高攻...
"劍客可以引晶石[夠快],大俠就唔得,不過大俠可以接晶石[要高防]"
我3轉想轉隱士,咁用咩2轉打底好D呢?
回復

你如果做到十幾萬攻就劍客
如果唔係都係大俠好D
回復

轉劍客啦@o@冇錯

打排,pk都唔錯架
你唔夠攻有招劍魂係張你個攻x2 雖然你會冇迴=3="
回復

順便補充番
你2轉劍客既時候,有招技令你移速快d
仲有得加防

如果你3轉轉隱士 轉劍客先會好d=0=
因為隱士係物攻職 劍客都係物攻職
而大俠係魔攻職 你升果陣收曬d魔攻裝
點知轉隱士唔o岩用就唔好啦
回復

有錢就大俠,冇錢就劍客

有錢買屈機的魔攻命中裝就可以做大俠
冇錢的又想隻揪隻就劍客

大俠:命中低而且魔攻打物防用於搶怪勁,而且248之後單技都幾好
劍客:命中幾高而且單體幾好,唯一的爆技又都算勁(由於我不是大俠,所以好難提供意見)
回復