查看: 2450|回復: 31

2士要ko風水師的小貼士(不一定成功)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
風水c的冰怪是2士的pk一大難題。以下3點希望對大家玩2士的人有幫助啦。

1.跟風水c   pk要快(快過佢出手)
2.通常 pk都是穿+魔攻裝備 例如玉帝等等 相對的風水師如果高魔攻 命中就低 你只要迴避高於他的命 中 他就很難冰你了
3.出漫天或勿言、勿動等可以防止佢出技的技
原帖由 luke仔 於 2006-6-22 03:53 PM 發表
風水c的冰怪是2士的pk一大難題。以下3點希望對大家玩2士的人有幫助啦。

1.跟風水c   pk要快(快過佢出手)
2.通常 pk都是穿+魔攻裝備 例如玉帝等等 相對的風水師如果高魔攻 命中就低 你只要迴避高於他的命 ...

第一點好難,2士出技慢,除了漫天,要係敵人周圍先打中....佢地未轉招全部遠距離
pk不一定要+魔攻可以+命中..石左人再慢慢換eq屈佢都得
第3點...技低lv好難有效果
回復

原帖由 199911 於 2006-6-22 04:01 PM 發表

第一點好難,2士出技慢,除了漫天,要係敵人周圍先打中....佢地未轉招全部遠距離
pk不一定要+魔攻可以+命中..石左人再慢慢換eq屈佢都得
第3點...技低lv好難有效果

當然吧,
3.你冇一定能力,你都唔會去p風水c
回復

原帖由 luke仔 於 2006-6-22 04:06 PM 發表

當然吧,
3.你冇一定能力,你都唔會去p風水c

佢地p我,我就還手...
果d係我死左好多次的心得
回復

gfdgteytyrwwrtyytr

評分

參與人數 1威望 -1 收起 理由
luke仔 -1 請勿惡意灌水

查看全部評分

回復

原帖由 199911 於 2006-6-22 04:14 PM 發表

佢地p我,我就還手...
果d係我死左好多次的心得

佢地一攻你,你就下線囉~
回復

原帖由 luke仔 於 2006-6-22 04:23 PM 發表

佢地一攻你,你就下線囉~

我.....我反應太慢....
死左先知咩事
回復

原帖由 199911 於 2006-6-22 04:27 PM 發表

我.....我反應太慢....
死左先知咩事

咁冇辦法......
回復

反應慢...又幾抵死臥...
回復

我覺得佢出技慢,可以走到佢的視線,佢d技就可以出唔到,你就立即走到佢附近,先出技唔比佢出
回復