查看: 5800|回復: 77

[其他] 希望國度 生or死?!?!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如果大家支持唔汁希望國度ga
請在這?留言&湧躍參加"一人一信":46:

挽留Tenny的小幻幻

注:我已經作左2封信比Tenny 請參加"一人一信"

Tenny:
如果希望國度可以5關ga當然係最好啦 :00:
但係如果你真係一意孤行ga話 :24:

我地個個都無辦法可以左止你:28:
不過如果關左個網站ga話 :09:

會令到我地萬萬千千ga "希望人"
感到失去希望同依靠 :47:
所以
我希望Tenny你三思而行:46:
不要一時意氣用事
而令到我地白白失去一個好網站 :12:

最後
如果Tenny一定要關左個網ga...:24:
我希望我地大家都可以起希望國度
留下一個既美好又深刻ga回憶 :27:

深受3重打擊ga 小幻幻:33:

9月2日

P.S.請大家響應由我發起ga"一人一信"活動 以挽留去向已定ga Tenny
回復

支持希望~
by 鋒bstc
回復

:09:
5好関啦。。。我地個個都日日剃希望國度玩水滸gah:10:
回復

Tenny:

Tenny如果你一定汁左我地冇辦法

but如果要汁左去我地就冇左一個水滸歷險資料庫

Tenny,希望你唔好汁左佢la:09::09::09:

P.S.我會同其他人過黎一起留著你

9月2日

支持希望國度-水滸歷險香港非官方網站既有關網站

回復

如果希望國度關站,我會以死來告別希望國度(係遊戲中):19:

係遊戲裡20人中有1人看希望國度(我估):24:

希望國度關站會令至少800個兒童,1000人不開心:19:

沒有希望國度,我唔知去哪裡好,我會變:22: 的

回復

支持希望國度~~
回復

支持希望~~~~~~~~~~~~~~~
回復

搞到我地希望國度沒出息的人就是...................雪希!!!!!
回復

支持希望國度~~~~~
回復