查看: 1620|回復: 13

魔王,聖火,同市場大價係點(林ser)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題,因為個人想玩番下,所以問一問
睇lv喎@@"聖火10幾e啦我諗- -
魔王就睇lv@@ d人話低lv貴好多-   -
回復

睇lv喎@@"聖火10幾e啦我諗- -
魔王就睇lv@@ d人話低lv貴好多-   -
hoyin2121 發表於 2009-1-10 04:42 PM

如果想做天監應該要有咩裝呢...
回復

如果想做天監應該要有咩裝呢...
暗流 發表於 2009-1-10 05:14 PM

魔王係幾好用既   303金鼠頭掛-0-
屈下d珠咁 應該夠天監用- -
不過唔知道防夠唔夠-   -我未用過
回復

魔王係幾好用既   303金鼠頭掛-0-
屈下d珠咁 應該夠天監用- -
不過唔知道防夠唔夠-   -我未用過
hoyin2121 發表於 2009-1-10 05:36 PM

咁樣應該要用幾多錢...
因為我唔知依家用咩職好,所以順便問問咩職好用d
回復

咁樣應該要用幾多錢...
因為我唔知依家用咩職好,所以順便問問咩職好用d
暗流 發表於 2009-1-10 05:52 PM

睇你升lv打排定pk姐-  -
升lv應該都係天監天尊
夠攻既話監軍會好勁-___-
打排都係天尊隱士-0-我諗~ 修羅都應該ok既-   -
pk就真係睇技術同eq啦- -
回復

金鼠頭+虎/日武+極白虎鞋+魔王盾/披/頸鍊<<依d裝要幾錢@_@?
回復

金鼠頭應該係5-6e到,虎/日武 1e/4-5千m +魔王盾4-5千m/披問人,唔洗錢100m到/頸鍊1e-2e
白虎鞋就唔知啦= =
d價係幾個月之前的事,唔知岩唔岩,唔岩不要小~!
回復

金鼠頭+虎/日武+極白虎鞋+魔王盾/披/頸鍊<<依d裝要幾錢@_@?
暗流 發表於 2009-1-10 09:22 PM

328披我有好多- -
項好似要用點抽     幾e- -
回復

328披我有好多- -
項好似要用點抽     幾e- -
hoyin2121 發表於 2009-1-11 01:19 PM

我已經諗住2月一出糧就買9張350點進攻水滸= =
聽我個fd講1張350點值4e,應該夠玩啦掛
回復