查看: 1567|回復: 19

論壇升級為 Discuz 7.0

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
昨天進希望進了很久都進不到,還以為真的把password給忘了,點擊發送電郵把password送出也不成功,還以為帳號被盜,嚇了一跳。今天終於進到了,感覺一新,好像有好多東西玩,但又不是很得空,先打這麼多,今晚有空再來 !
加入我的天人部隊啦A_A
回復

its kind of slow though.....maybe my network problem
回復

好似冇咁好用左咁......好唔慣~_~
回復

我都唔肯定好唔好用, 不過見咁耐都冇升級過, 就試下吧!

況且, 這裡人氣都大不如前, 轉一轉睇下會唔會帶多些人來.
回復

我暂时感觉还不错,也觉得比前几天还没升级快。。。可能大家需要一点时间适应,新年新景象,好好好!!!

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Tenny + 10 謝謝支持!

查看全部評分

回復

咁又係....新年都要換新裝,應該遲d會適應到既....祝希望越黎越多人上啦咁^_^
咁就唔會白廢轉版了....
回復

我都係,名名密碼係岩,佢話我錯今天終於進到了
回復

多野玩左 但我覺無咩吸引力新板
回復

tenny記得加銀行呀.....
都冇新版加架啦...e到d人正係玩水滸,寵物中心同吹下水- -真係好難冇啦啦有人過黎...我好似都係睇左幾年先入黎吹下水
回復