查看: 2150|回復: 24

好多野問

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想做 莊客>義士>大俠>隱士
不過我之前係做武僧既不過我玩到唔記得左幾多Lv因為某D事轉左做莊,所以我之前去到310體40力...
轉左之後先知D屬性點無得重分跟住我E+變左一個 92Lv 310體40力60智既莊= =有103點屬性點淨...
1a)首先我想問下1轉之後0轉D屬性點會唔會重新分配?
1b)[續1a>唔得]對我之後發展有冇太大影響?
1c)我可以點樣分配我之後D屬性點呢?
2)我可以點樣分配D技點呢?
3a)仲有我比人陰左叫我MAX百花同埋漫天,咁樣對於長遠黎講有冇咩影響呢?
3b)[續3a>有影響]咁有咩方法解決呢?
4)最後我想問埋我想做既職業[莊客>義士>大俠>隱士]  跟據以上各個問題,洗唔洗改改佢呢?

P.S:盡量比D建議唔好洗錢......要洗錢既話盡量以最小錢為主....要以唔洗錢既方法以上呀>.<

=,=只要全體就得 如果加錯技點 就食回技
回復

發現你一個好大問題 義士係唔可以轉隱士既
義士轉得官人同大俠 你要轉隱士就要一早做浪人呀
回復

回覆 3F 奸商 的帖子

我諗佢打少左個大俠
回復

E?= =係波= =
唔怪得短左咁多啦= =係 莊客>義士>大俠>隱士
改番啦= =
回復

如果一心做隱士就一開始就浪人--劍客--隱士會好d
唔係你要轉武器 義士用劍的 浪人同隱士用刀 甘你做白虎武會好煩
所以我建議你做浪人好d 仲有要睇你隱士想學雙職定單職 雙職可以學埋義士加mp同大俠d大技  單職的話會好多技點 單職就可以max好多技既 雙職就要留技點啦
回復

就是這樣咯
   .   .    .    .    .    .  莊客.   .    .    .    .    .
   |                                                          |
義士  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  浪人
   |                             |                             |
官人                     大俠                      劍客
   |                                                          |
英雄                                                  隱士
回復

回覆 6F 奸商 的帖子

我唔明你既單職 雙職= =係咩黎嫁?
咁我應唔應該英雄呢?
我諗可以去到隱士先合白虎武 = =....
回復

如果你而家義士 去到二轉 你做大俠的話可以學到浪人技 因為大俠係雙職黎
你官人同劍客就唔可以架啦  但官人同劍客上到三轉都會變埋做雙職
你想做既隱士 可以學莊客 -義士-浪人-大俠-劍客-隱士所以既技能
回復

姐係話我如果做浪人既話去到大俠就有可以埋義士技
換句話黎講就係加MP要去到2轉先學到.....
咁我既學技次序未變左莊>浪>大+義>隱 囉!!!
咁樣我又有條問題啦= = 咁我想問義士易升D定係浪人易升D= =?
我比較多野問,不過盡量唔好覺得煩啦= =我想搞清楚D= =,唔該哂>.<

回復