查看: 2459|回復: 16

(血腥噁心照片)中國血淚史

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
日本在8年間屠殺了至少3500萬中國人民
二次世界大戰也不過死5000多萬人
中國戰場就占了七成
日本不光為中國帶來極大的苦難
也讓全東亞人民承受莫大的痛苦
但令人最可恨的是...
日本政府從未正面面對此天大的罪行
日本右派甚至對中國叫囂、否定大屠殺
甚至在國內出了許多否定大屠殺的書籍
做錯事...可以被原諒
死不認錯這就不可原諒了
反觀~德國政府在猶太人的事上
就表現的非常讓人敬佩
不但賠償猶太人還在集中営原址設立紀念館
結果日本盡然還將變態的罪犯供入靖國神社
真是讓人無法想像...
同樣是侵略國為何做法相差如此的多呢?!
在德國 納粹是一極度厭惡卑劣的名詞
但是...在日本天皇 軍國主義 右派竟...不是禁忌
我只能說日本既可恨可憐
如此無恥的民族只會讓人永遠唾棄! 可悲~可憐~
以下為日本罪行

以下稍作介紹 以免部份網友不解

日軍吃嬰兒後的殘骸 真是變態...

731活體實驗

731主謀石井四郎最後因為美國想得到生化武器資料
沒被判刑安全回國 但不久後死於癌症 這是報應!

731部隊製造的石井細菌炸彈 可恨的石井...死好!!!

此外... 日軍對南京人民的凌虐超過人類所能理解的範圍
以下是些例子
活埋 坦克輾壓 開常剖肚 砍頭 切斷四肢

釘在樹上、電線桿上,從身上切下幾條肉來

拿人練刺刀術

據報告,至少有一百人在被火燒死之前,眼睛被挖出,鼻耳被割掉 另外,約有兩百人被大針刺幾百個洞,包括嘴巴 喉嚨 眼睛...

凍死 被狗咬死 迫人浸在鹽酸裡

一位日本記者報導至少有一名日本兵將中國人的心臟,肝臟扯出來吃...他們甚至吃男性生殖器,因為他們相信能壯陽...

以上虐殺內容摘自 被遺忘的大屠殺 一書
超噁心....唔好怪我...係有少少睇唔明第3張相係咩- -........
日本人係咁.....唔係點會叫av國....玩性玩到上哂腦,直情"性人"
回復

超噁心....唔好怪我...係有少少睇唔明第3張相係咩- -........
日本人係咁.....唔係點會叫av國....玩性玩到上哂腦,直情"性人"
s!u浩 發表於 6-1-2009 08:01 PM

有名女性的性器官比人用物件插入
我睇到係甘
回復

3# 奸商

原來係咁- -因為佢太瘦,睇唔清楚~_~
回復

好多全裸ge,我都唔知俾咩反應好,有d 就真係好核突
回復

我係呢到都冇咩可以講
我身位中華人民共和國國民,同胞受到如此凌虐,對日本人是可恨
但同時我卻迷上日本動畫
我進退兩難,只可中立

其實大家都可以想一下
日本人係衰,不過係已前的日本人衰
同依家日本人有咩關係,唔通已前人衰,依家d人都係一樣衰?
點解我地仲要怪罪下去
樓主發這貼是在提醒我們小心日本人?
定想我們怪罪日本人下去?
但我知道一樣東西,就是這貼同時說明了我們中國人是沒用的,如此大國竟被小國打得叫苦連天
回復

好慘既中國人,所以我吳好意日本人!!.
回復

6# 雪花之風

冇計啦....中國太保守,要怪就怪個死人慈禧太后啦(今晚咪黎搵我...冇心講你....講事實而已).....過於保守,d大臣又係好保守,第1次改革又淨係著重軍事,日本就學哂人地文化、政治同軍事,所以先贏到中國
回復

8# s!u浩

慈禧太后根本就係奸人一個,冇佢中國都未必會輸=.=
回復

幹嘛連呢d歷史性既野都貼埋係到
回復