查看: 2448|回復: 20

無聊一灌,我又整圖(第一次而已)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我是第一次整圖而已     如有批評, 請高抬貴口,說話不要太難堪

風水師當然被我這種帥哥迷到了.......(帥哥是我自已作的)

文人也(男仔)   ...............

npc都.........

史進哥哥都含情默默地看我.........

看不清~你拍什麼..不過no.1次拍係這樣的...><!!!
回復

我想講俾你知.....

果個係風水師唔係藥c
回復

click 幅圖會放大

唔一開始放大有個好處就係唔會load得耐~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復

原帖由 199911 於 2006-6-22 03:33 PM 發表
我想講俾你知.....

果個係風水師唔係藥c

我看住她用轉職卡,我都唔記得影時係風水定藥c
不過更改翻啦
回復

你甘得空架....好無聊....
回復

好野wo,話唔一開始放大有個好處就係唔會load得耐,不過我都睇唔到,load得快唔快都無用la
回復

換電腦啦...你有既係錢...
回復

原帖由 令令 於 2006-6-23 04:21 PM 發表
好野wo,話唔一開始放大有個好處就係唔會load得耐,不過我都睇唔到,load得快唔快都無用la

冇辦法。
放大仲耐

你看唔到就係你部機既事。
;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P
回復

可能係樣個問題....
回復