查看: 1800|回復: 21

[原創] 關網的心聲.

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
本人因冇法在論壇公告回覆文張.,才在這?開新文件講出我對希望國度關網的心聲.
如果不對之處.,敬希各位見諒!!

人生不愉意事十常八九.,如因你個人的付出及金錢問題.,本人都同意關網.因這是你個的選澤,相信大部份會員都會同意關網.

如因不能得到官方的任何支持.,所以選擇放棄我們而關網.,這樣是十分愚蠢的做法.,官方的合作是否這樣重要嗎??

本人好希望你再三考慮.,唔好因一時得唔到官方的合作而放棄我們.,我知道開一個論壇非而事.,輕而放棄對大家都唔係好事.

本人十分希望.,希望武神能夠收回之前的決定..正在等侍希望武神的佳音.

順祝:各位身體健康,學業進步,工作愉快!!

孤獨三人敬上
原帖由 jimmyw 於 2006-9-1 04:47 PM 發表
人生不愉意事十常八九.,如因你個人的付出及金錢問題.,本人都同意關網.因這是你個的選澤,相信大部份會員都會同意關網.如果tenny是因為金錢問題而關站,我唔反對,因為錢對你的生活來說係好重要。

如因不能得到官方的任何支持.,所以選擇放棄我們而關網.,這樣是十分愚蠢的做法.,官方的合作是否這樣重要嗎??開壇以黎我地都冇官方支持,但都人氣節節上升。

本人好希望你再三考慮.,唔好因一時得唔到官方的合作而放棄我們.,我知道開一個論壇非而事.,輕而放棄對大家都唔係好事.全壇既會員都好努力發post同回人地既問題,板主日日努力看post,大大你都用左唔少時間先有咁既成果,你竟然想倒晒落海???

本人十分希望.,希望武神能夠收回之前的決定..正在等侍希望武神的佳音.我地正其待希望武神既回歸。
回復

TENNY唔好關網LA,唔係我死比你睇:09::47:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-9-1 05:16 PM 發表
TENNY唔好關網LA,唔係我死比你睇:09::47:

咁你可以去死= =  因為武神主意已決
回復

論壇也會被關閉嗎?:10:
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-9-1 17:23 發表

咁你可以去死= = 因為武神主意已決

tenny你無人性ar:09: :09: :09: :10: :10: :10: :19: :19: :19:
回復

他說他這一年唔可以得到官網支持,如果唔係官網,tenny就唔會同我地講bye bye:09::09::10::10::11:
回復

我地永遠支持 tenny 嫁 唔該你啦 唔好關網啦

你試諗下

你一關左網 錦d 新手未唔知水滸既操作模式

你知嫁啦 官網講d 唔講d
回復

原帖由 john94925 於 2006-9-2 10:36 發表
他說他這一年唔可以得到官網支持,如果唔係官網,tenny就唔會同我地講bye bye:09::09::10::10::11:

其實官網唔支持我地有原因,就係因為有2個論壇阻著我地,就係1xtalk和x男x女
回復

收回之前的決定la:funk::funk::10:
回復