樓主: software

[閒聊] 又會關站既......感謝Tenny的努力

其實我知總會有這一天,可是沒想到這一天的來臨是這麼快...
回復

回復 #7 calvinchan1993 的帖子

可能果一日水滸都執左na= =
回復

甘不如叫藍月整多個希望國度= =
回復

有d傷感,正如tenny所講,天下無不散之誕席,傷心都冇用:09:
只要活得精彩,就得啦:09:
tenny搞呢個網,帶左好多回憶比我地,呢d回憶,我地都會珍惜:09:
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-1 04:10 PM 發表
甘不如叫藍月整多個希望國度= =

good idea:loveliness:
回復

不如叫藍月俾錢武神開希望國度:19:
回復

關站通知

天下無不散之筵席 (No feast on earth can last forever)

呢句黎做呢個標題既開場白啦!

我諗大家都明我既意思啦, 唔需要多講.

係遊戲中我都玩左差唔多一年, 有開心亦有唔開心, 唔開心都係事姐, 人就個個都好好.

不過可能我既EQ比較低, 真係玩到發火, 有幾次已經同幫友話唔玩, 經過佢地既一番說話之後又
留返係到.

即至現在, 我真的不勝負荷了!

實在為呢個網付出得太多, 又要出錢, 又要出力都不在話下, 亦不能得到官方的任何支持.

所以我唯有選擇放棄吧了, 而網站方便亦不會再更新了.

論壇方便大家亦可以繼續留言, 我都會保留到網存完結之前, 大家請放心.

能夠得到各位的支持, 本人都十分開心及榮幸, 亦再次感激各位一路之來的支持及鼓勵.

我好希望各位能夠繼續愉快的玩下去(當然讀書至上啦 )

遊戲角色上可能會保留返, 現時請各位不要問是否出售. 如出售或有任何消息, 我會通知大家.

Tenny 上
01-09-2006

>.<
回復

唉  估唔到咁快囉依日......
回復

希望國度從此再冇希望la:47::47::47:
回復

春花秋月何時了,往事知多少。

小樓昨夜又東風,

故國不堪回首月明中。

雕欄玉砌應猶在,只是朱顔改。

問君能有幾多愁,

恰似一江春水向東流。
回復