查看: 2493|回復: 24

.

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

............
哈?打女孩可是最差勁的呢!何況要對她行邢?
- . - 自己睇番係o哂
回復

早前問人借左本聖經睇=.=
santa唔係上帝既長子咩-口-
跟住santa令到d天使變壞成為自己既同伴變左做邪靈,又令到隻蛇識講野叫夏娃亞當偷食禁果,d天使就沉迷女色,同凡間既女人生左d巨人,上帝就叫人整左隻船,跟住落雨,淹死哂d衰人同巨人嘛-口-
冇記錯既話..

回復

原帖由 angelliu 於 2008-12-18 08:25 PM 發表
跟住santa令到d天使變壞成為自己既同伴變左做邪靈,又令到隻蛇識講野叫夏娃亞當偷食禁果,d天使就沉迷女色,同凡間既女人生左d巨人,上帝就叫人整左隻船,跟住落雨, ...

好似錯錯地喎
Satan係個Code意思係敵人咁解
Raphael係<<失樂園>>講左Satan係佢依加o既名,佢失去左天時o既名
而熾天使化身係蛇
天使無沈迷女色喎
隻船係D<O<G 叫人整嫁喎 - 0 -
---------
santa 我串錯
回復

原帖由 angelliu 於 2008-12-18 08:25 PM 發表
跟住santa令到d天使變壞成為自己既同伴變左做邪靈,又令到隻蛇識講野叫夏娃亞當偷食禁果,d天使就沉迷女色,同凡間既女人生左d巨人,上帝就叫人整左隻船,跟住落雨, ...

借一借就知那麼多的東西=.=好勁
回復

你當我流嫁\___/?
今日又睇狙幾篇yahoo知識關於satan既=v="哈哈
天使係沉迷女色的說呢..我睇果本係咁講=.=
satan教壞上帝d天使,令佢地放棄天使之身,落度去人間,見度d人類幾令女,就同佢地生左d仔,由於d仔係天使生所以特別巨大,即係巨人,上帝見到就叫諾亞整隻大船,跟住整埸大雨,整死哂d巨人同衰人~
我睇果本野係比d小朋友睇=.=太深奧既理論未有提及,可能有錯=.=
回復

原帖由 angelliu 於 2008-12-19 08:28 PM 發表
你當我流嫁\___/?
今日又睇狙幾篇yahoo知識關於satan既=v="哈哈
天使係沉迷女色的說呢..我睇果本係咁講=.=
satan教壞上帝d天使,令佢地放棄天使之身,落度去人間,見度d人類幾令女,就同佢地生左d仔,由於d仔係天使生所 ...

咁就睇故喇- . -
回復

原帖由 22782470 於 2008-12-19 08:42 PM 發表

咁就睇故喇- . -

指邊個故先-.-
回復

原帖由 angelliu 於 2008-12-20 08:21 AM 發表

指邊個故先-.-

黃昏之眼
回復

原帖由 22782470 於 2008-12-20 01:01 PM 發表

黃昏之眼

奧諾維比satan教壞緊
係咪?
回復