樓主: 22782470

[原創] 水利的一天= ="

原帖由 calvinchan1993 於 2006-9-1 12:29 PM 發表
1點半訓,6點起身,你都犀利囉

係1:15訓,5:00起=.=
回復

比我ccccccc!!!!!!
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-1 04:12 PM 發表
比我ccccccc!!!!!!

扣分:
1.對他人作身攻擊和爆粗(好似xxxx),第1次扣10分,第2次扣20分和禁言7日,第3次扣30分和禁言30日
(罵戰一樣(引起果個扣15)

2.推1個月之後的post(好似1月1日-2月2日之後就叫推post),第1次扣1分,第2之扣2分,第3次扣3分

3.請勿作出一些無關的字眼(例如:CC,thx呢D),第1次扣2分,第2次扣4分,第3次扣8分

4.請勿貼十八禁、辱駡性的、恐嚇性的、淫穢等有關內容,第1次扣8分,第2次扣10分和禁言一星期,第3次就禁言一個月以作反省
3.如果本人覺得十分出色,將會以+10分和+入精華作獎勵^^
ps.大家請善用編輯功能!!!!如果唔係1次扣1分

5.請勿作出一些無關的字眼(例如:CC,thx呢D),第1次扣2分,第2次扣4分,第3次扣8分(x2)

6.唔可以跟post!(其他區都唔得,如果xx區xx區果d post合咪都唔得!)
1次2分,2次4分,之後8......

加分:
1.如果是出色的文章,將會以3分作獎勵(可能會多d)

2.如果是值得欣賞的圖片,將會以4分作獎勵(可能會多d)

3.如果本人覺得十分出色,將會以+10分和+入精華作獎勵(可能會多d)

4.回答多過25頁都入精華(唔係話人/討論人/用在hide功能/按龍等等果d)

大家可能覺得板主大哂,唔可以得罪.........果d野(好似會員tomlee串被主甘)

我同大家講,板規係比所有會員的,板主做錯都一樣扣分(如果大大做錯事都會)

大家可以比意見

ps1.慶祝帖當呃post(因為最近成日有)
ps2.每犯1次板規會有1次警告(有10個警告禁言14日
ps3.洗板關post,1post扣1分 (過6post)
ps4.在灌水區係冇級別之稱(板主=會完)
ps5.我犯板規請大家話比tenny大大知等佢扣我分
ps6.xx的一天唔好把自己的快樂放係人地身上(作過第2個名)
大家可以比意見:
回復

又用hide :05:
回復

三個複製人=3=....................
回復

快d比我睇:21::21:
回復

又咩事呀=.=神神秘秘甘>0<
回復

好勁嫁佢=-=
遲訓早起:00:
回復

睇下無唔無聊:07::07::07:
回復

快d比我睇:06:
回復