查看: 2993|回復: 34

[原創] GM出宣戰的目的!!!!!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
其實GM出宣戰背後是有個故仔...........

話說在上次還回狙擊的活動中,因為大家極力反對冇左狙擊的英雄是垃圾,
之後雲起為了實行找錢的計劃,之後就在星期五果日話有返狙擊,
但其實呢個只是找錢行動的開始............
因為在示威活動中,有部分1轉的人是反對有狙擊呢樣野,搞到他們冇得升lv,
之後GM為了令他們唔好甘唔開心,就實行了宣戰呢樣野,之後果D1轉仔就去好多人掛英的地方向他們宣戰(好似在大草,白芽),
之後他們就開紅,在他們掛機果時偷偷地用宣戰來殺他們英雄,搞到他們冇得掛機和令他們冇英雄

你們殺了英雄有咩好!!!!!!:21:
你們雖然係憎掛機,但當你們殺了英雄之後,你就算比你殺死了英雄都係拿唔到他們的英雄!!!!!!
你們實在有冇D人性,出了開紅其實就係得!!!!!因為開紅其實是比你地點殺人都得,
雲起就為了刪除掛機的人,就叫D1轉仔去開紅宣掛機的人戰,
你們用天箱,月盒呢D野找錢,但你們有冇D人性,還要將殺英呢樣野當作自己的快樂!!!

打了一輪,大家同唔同意的呢個講法????

同意

十分同意 的gm好自私(:21: gm)
回復

同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意!!!!!!!!!:44:
我看電視時掛英8分鐘,點知回到電腦時我和英死了,:09:
現在他(英雄)得番一條命,賣都唔值錢:21:(賣了15m)

回復

原帖由 極神 於 2006-8-31 02:04 PM 發表
同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意!!!!!!!!!:44:
我看電視時掛英8分鐘,點知回到電腦時我和英死了,:09:
現在他(英雄)得番一條命,賣都唔值錢:21:(賣了15m)

what  hero??
==
回復

原帖由 Ronald456 於 2006-8-31 02:25 PM 發表

what hero??
==

爆 lv 孫新
回復

唔同意

因為我係人地掛機個陣殺左人地n隻英啦:12:
回復

原帖由 鋒bstc 於 2006-8-31 16:49 發表
因為我係人地掛機個陣殺左人地n隻英啦:12:

god damx u:21: (x=n)
回復

英都有得殺架咩=.=??係咪開左紅之後殺左隻英呀?:funk::13:
回復

唔 同 意

因 為 gm 唔 俾 掛

都 係 想 你 地 好 似 一 出 水 滸 錦 樣 升

一 出 左 英 雄

你 地 就 係 錦 掛

日 掛 夜 掛

唔 出 狙 擊

就  係 唔 想 你 地 掛

你 地 又 要 嘈 佢

佢 只 不 過 係 同 第 2 個 方 法 話 俾 你 知

叫 你 地 唔 好 掛 機

宣 戰 係 d     9 人 先 會 做

唔 好 乜 都 話 哂 1 轉 2 轉 有 d 1 2 轉 係 唔 會 殺 掛 英 人 的
回復

原帖由 KIT 於 2006-8-31 20:00 發表
唔 同 意

因 為 gm 唔 俾 掛

都 係 想 你 地 好 似 一 出 水 滸 錦 樣 升

一 出 左 英 雄

你 地 就 係 錦 掛

日 掛 夜 掛

唔 出 狙 擊

就 係 唔 想 你 地 掛

你 地 又 要 嘈 佢 ...

其實你都係反掛機仔=,=
反掛機仔...............
回復