查看: 1436|回復: 6

打交(平均型)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
義士
+全智
全身不敗(可+一撃)
技能
梅花落
百花
非禮勿動
水月
地龍
點解呢,因為加智有mp,魔攻魔防,被魔攻職打唔會好傷,打人又多,再加去不敗都可以擋一陣,就用果段時間放水月冰佢(可以+1-2粒一擊配合)再用勿動(石左佢不用用漫天),之後漫天再用地龍,仲係石唔到就等死:g
純粹空想,唔知得唔得,俾d意見

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
luke仔 + 1 希望國度期待您下一次的分享!

查看全部評分

幾好~不過+小小体(100-200)好小小
回復

原帖由 令令 於 2006-6-22 12:43 PM 發表

都可以,不過不敗好似有+體既作用
而且未一轉既時候都一定會+體。
回復

原帖由 令令 於 2006-6-22 12:43 PM 發表

不過都係+多800血...
冇咩分別
不如+全智同佢地過
回復

唔加體你都冇乜血.一陣比人打一陣都死啦.擋鬼咩
回復

回復 #1 199911 的帖子

老實講:多智係用黎抄小偷用,一係用黎同風水�文人鬥長命
pk果時其他職用幾下物攻就ko你,除非你第一下就石�整訓�ko佢,唔係你就一定lost

你自己諗下你點加...
我冇權過問...
回復

甘做法掛更...方法掉轉細....
回復