查看: 1154|回復: 3

我想問...點先可以學到個d咩冶煉咩冶煉...

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題.,....由頭講起唔該....

回覆 1樓 jeff987987 的帖子

回復

我拿到使者牌照~~要怎样合成装备?
回復

回應番樓主問題先::排列係由使者->少卿->正卿...咁一路上,,
即係你用既裝備既等級類別名稱,,首先一定要去考左使者,先可以考少卿,如此類推,,
如果唔係順次序學係學唔到既,,當你搵到個個-xx牌照匠師-之後,,要做佢俾你既任務(考驗),,
做完就可以得到牌照稱號同埋合成既選擇,,
回應上面個位既問題::係技能一欄度分有"主動","被動","生活",同埋"合成"
只係係點選"合成"再點選你想做既防具/飾物/武器就會見到係左手面有無,使者,少卿等等既選擇
(當然閣下需要先考到牌照)再隻齊所需材料就可以進行合成~
回復