查看: 684|回復: 4

[原創] 灌水大戰列傳(第6回一內戰)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(自從雲之刺客他們見到大佬回來之後,他們就好開心)
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:師父!!!!!教我武功
水利斯丞:唔得=.="費事你們係出面開學堂打錢........
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:係唔係唔教我地,我地就Px(x=K)!!!!
藍月同蕭楊:冷靜D=.="
(但是他們當藍月他們唔係呢個世上,之後他們就開打=.=)
極神:影灌水之術!!!!
雲之刺客:灌水青龍破!!!!
ZERO:影分身灌水斬!!!
heroboss:英雄灌水擊!!!!
calvinchan1993:(kukukuku.......)無雙灌水陣!!!!
(他們5個人向水利攻擊...........)
水利斯丞:好痛!!!!!!我要叫999.........
藍月:999,呢度有個好緊急的人,請快D來!!!!)
水利斯丞:講笑,絕招一光之奧義-破光幻烈圓剎陣!!!!
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:好痛~!~!~!
(之後雲之刺客他們大降神.................)
水利斯丞:唔~!大降神=.="我都得!!!!!
(點知他冇心,技,體...........)
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:受死啊!!!!!!!水利斯丞
水利斯丞:舉白旗(我投降=.=")
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:唔好想著投降!!!!!!!!
(之後水利斯丞呢個傳說中的大俠甘就ko了(默哀一分鐘=.="..............)
(待續)

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
jacky20041995 + 5 希望國度期待您下一次的分享!

查看全部評分

十m分無奈.......= ="
回復

:03: 灌水大戰列傳好評熱看中:12:

灌水召喚術:召喚出灌水王----極.武神向敵人攻擊
(扣hp100%,但同時此招要同時5人一起用,而且自己用後會進入動不到一個時辰)

回復

說中的大俠甘易KO既:13:
回復

唔係佢廢,係我地廢姐
回復