查看: 972|回復: 6

[影視娛樂] 2008度最萌大賽公告

今年再次令我o咀
02年開始就比小櫻拿左                  木之本櫻(庫洛魔法使)(三色台叫百變小櫻)
03年唔知咩水                                                   原田梨紅(天使怪盜)
04年都唔咩水 (三色台做過)                            露絲瑪莉·蘋果園(妮嘉尋親記)
05年魔炮軍勝利                                            高町奈葉(魔法少女奈葉)
06年唔知咩水                                               翠星石(薔薇少女 彷如夢境)
07年都唔知咩水                         古手梨花(暮蟬悲鳴時)
08年o咀                 第1:柊鏡(幸運☆星)   第2 柊司(幸運☆星)   
2姐妹拿第1同第2,o咀

08年第4係古河渚(clannad)-口-

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我只係看過百變=_=老了
回復

我正係睇過妮嘉尋親記,我都唔係好老
回復

呢d野好睇架咩
...
回復

翠星石那腹黑魔- . -"
回復

看了一直一口一
回復

5# 22782470

天然系先係王者之王!!!!!!
回復