樓主: 雪花之風

你真的是宅男嗎? (大家是宅男/宅女嗎?)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 slchai 於 2008-11-16 07:41 PM 發表
一大半不中,我不是宅人,那我是什么人  !?!?!?

正常人......
回復

9. 鍵盤的隙縫內都是面包渣, 頭皮屑等(冇面包渣)
12. 習慣在網路以打字的方式交談

16. 知道好人卡, 囧, 死死團, 萌是甚麼意思(好人卡 死死團 咩黎= =? 萌都唔係好知咩黎==
17. 會固定經常玩一款網絡遊戲(e+成日轉= =不過玩一陣就冇玩..)
唔知咁算中左幾多樣= =

回復

回覆 12樓 翔麟 的帖子

還是正常人類   別擔心
回復

1. 沉默寡言, 與陌生人交流有障礙, 但常常自言自語       個個都有自言自語架wo少同多之嘛
2. 通常情況下目光呆滯, 但一見到自己有興趣的東西, 立刻變了另外一個人            個個男仔都係咁架啦
3. 不修邊幅, 鬍子不刮乾淨, 載厚厚的眼鏡                                          我仲返緊學~_~
4. 體型與同齡人相比處於極端狀態,不是過瘦就是過胖                                  我係中間
5. 除遊戲, 動漫以外的愛好不超過兩項                                              有.....死啦,..........都係算
6. 房間牆上貼滿日本美少女, 機械人海報, 堆滿了漫畫, 玩具模型                      我一間"方:都冇
7. 不喜愛運動, 時裝等主流青少年文化                                               錢係最大問題
8. 擁有3部以上的遊戲主機                                                           得1個部電腦
9. 鍵盤的隙縫內都是面包渣, 頭皮屑等                                                好似仲有d "層"
10. 認為外面的社會太過複雜, 充滿了爾虞我詐, 並有心逃避                              錢係最大問題
11. 習慣在網,咯及遊戲中忘記傷痛                                                      係網路仲傷感
12. 習慣在網路以打字的方式交談                                                       有幾可有人用:咪"講野架
13. 曾經連續留在家裏一個月以                                                          邊有人唔係屋企架
14. 自己最要好的朋友就是你的房間                                                     錯錯錯,係自己先岩
15. 身邊經常聯絡的女性朋友不超過兩個                                                  一個都冇
16. 知道好人卡, 囧, 死死團, 萌是甚麼意思                                              不知
17. 會固定經常玩一款網絡遊戲                                                          就黎轉玩其佢
18. 曾經立志要投身於動漫或遊戲事業                                                    個個玩過online都想做開發架啦
19. 與女友(如果有)外出後不久便想回到家中                                                仲未有女友

回復

1:無障礙,有自言自語(溫習個陣)    2目光清晰呢o_o     3完全唔算不修邊幅,不過眼鏡厚囧)      4我唔算瘦又唔算肥          5game同動漫以外我仲好睇小說        6間房無呢d野la~_~         7時裝的確勉強(因為揀比自己既衫成日唔襯自己),有做運動         8一部都無呢            9何止,仲有好多其他野(呢個唔多算係一個指標)          10無打算逃避la~_~         11呢個好似無乜-=-"            12打字都蠻難的說-_-"打左好耐呢           13唔明呢-o-       14呢個唔正確,最好係自己另一半人格+_+        15有電話聯絡既一個都無(原因不明T^T)       16除左囧其他都唔明       17無玩好耐了           18無立志落任何一樣a_a       19根本無女友.....
回復

本就宅了-A-

1. 沉默寡言, 與陌生人交流有障礙, 但常常自言自語 (N)
2. 通常情況下目光呆滯, 但一見到自己有興趣的東西, 立刻變了另外一個人 (N)

3. 不修邊幅, 鬍子不刮乾淨, 載厚厚的眼鏡 (Y)
4. 體型與同齡人相比處於極端狀態,不是過瘦就是過胖 (N)

5. 除遊戲, 動漫以外的愛好不超過兩項 (N)

6. 房間牆上貼滿日本美少女, 機械人海報, 堆滿了漫畫, 玩具模型 (Y)
7. 不喜愛運動, 時裝等主流青少年文化 (Y)

8. 擁有3部以上的遊戲主機 (Y)

9. 鍵盤的隙縫內都是面包渣, 頭皮屑等 (N)
10. 認為外面的社會太過複雜, 充滿了爾虞我詐, 並有心逃避 (Y)

11. 習慣在網,咯及遊戲中忘記傷痛 (N)
12. 習慣在網路以打字的方式交談 (N)
13. 曾經連續留在家裏一個月以 (N)
14. 自己最要好的朋友就是你的房間 (N)
15. 身邊經常聯絡的女性朋友不超過兩個 (N)
16. 知道好人卡, 囧, 死死團, 萌是甚麼意思 (Y)
17. 會固定經常玩一款網絡遊戲 (Y)
18. 曾經立志要投身於動漫或遊戲事業 (Y)
19. 與女友(如果有)外出後不久便想回到家中 (Y)
回復

原帖由 22782470 於 2008-11-18 01:08 PM 發表
1. 沉默寡言, 與陌生人交流有障礙, 但常常自言自語 (N)
2. 通常情況下目光呆滯, 但一見到自己有興趣的東西, 立刻變了另外一個人 (N)

3. 不修邊幅, 鬍子不刮乾淨, 載厚厚的眼鏡 (Y)
4. 體型與同齡人相比處於極端 ...
19. 與女友(如果有)外出後不久便想回到家中 (Y)

呢度唯一一個有女友的@__@"
回復

1. 沉默寡言, 與陌生人交流有障礙, 但常常自言自語 (False)
2. 通常情況下目光呆滯, 但一見到自己有興趣的東西, 立刻變 了另外一個人 (False)
3. 不修邊幅, 鬍子不刮乾淨, 載厚厚的眼鏡 (False)
4. 體型與同齡人相比處於極端狀態,不是過瘦就是過胖 (False)
5. 除遊戲, 動漫以外的愛好不超過兩項 (False)
6. 房間牆上貼滿日本美少女, 機械人海報, 堆滿了漫畫, 玩具模型 (False)
7. 不喜愛運動, 時裝等主流青少年文化 (False)
8. 擁有3部以上的遊戲主機 (False)
9. 鍵盤的隙縫內都是面包渣, 頭皮屑等 (False)
10. 認為外面的社會太過複雜, 充滿了爾虞我詐, 並有心逃避 (False)
11. 習慣在網,咯及遊戲中忘記傷痛 (False)
12. 習慣在網路以打字的方式交談 (True)
13. 曾經連續留在家裏一個月以 (False)
14. 自己最要好的朋友就是你的房間 (False)
15. 身邊經常聯絡的女性朋友不超過兩個 (False)
16. 知道好人卡, 囧, 死死團, 萌是甚麼意思 (True)
17. 會固定經常玩一款網絡遊戲 (False)
18. 曾經立志要投身於動漫或遊戲事業 (False)
19. 與女友(如果有)外出後不久便想回到家中 (True)
---------------
先幾樣
回復

原帖由 angelliu 於 2008-11-18 07:06 PM 發表

呢度唯一一個有女友的@__@"

星期六開始左
回復

原帖由 22782470 於 2008-11-19 12:56 PM 發表

星期六開始左

唔係應該開心咩=.=

回復