查看: 747|回復: 9

[原創] 大家一定要入!!!!!!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
板規入面人地錯小小要扣咁多分因為想大家唔會成日呃post
唔明大家點解仲要成日咁????
係唔係我做板主做得唔好???

7名可以投票的人士請答,好/唔好

否則當灌水(扣25分)

請以下人士投票
Tenny  luke仔 ely  Blue_Moon0829 calvinchan1993   jieyee   22782470
有幸可以投票係我既榮慶....
開始講正題:
我認為你做得唔錯(就當我投好)(如果你好好好差Tenny都唔會留你系到)老實講,板規係就係嚴D既(我知你想D會員唔好厄post),不過E度始終係灌水區(好似仲嚴過我....),唔好下下扣10幾20分,有時大家都唔敢灌水。雖然扣10幾20分有阻嚇作用,但10幾20分改為扣幾分同幾句警告說話都有同樣效果。要厄post既,扣晒全部分都冇用。
回復

我都唔係好想投- -,我怕比人圍- -(答其他一個都有人唔中2)
不過洗唔洗一次過扣一幾分,扣我5分果個post,我真係冇野要特別講啊ma,我真係估佢係速x啊
入正題,你做板主唔係唔好,不過做事有時極端左d姐,學luke話,警告都有效果,你扣分可能有d會員唔聽,比之前再灌多d水
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-8-29 05:14 PM 發表
我都唔係好想投- -,我怕比人圍- -(答其他一個都有人唔中2)
不過洗唔洗一次過扣一幾分,扣我5分果個post,我真係冇野要特別講啊ma,我真係估佢係速x啊
入正題,你做板主唔係唔好,不過做事有時極端左d姐,學luke話,警告 ...

投啦,有咁直得咁直
回復

好...(冇其他特別野要講)...
回復

如果你淨係叫我答我與唔好, 我根本唔知點答.

始終是孩子氣, 很多事都是個人主觀去了解整件事而作出加分或減分.

很多論壇根本亦不能接受一個這樣的版主, 之前還要恐嚇對方.:funk:

其實我都好隨和, 很多事都隻眼開, 隻眼閉, 希望作為一個版主應該有自己的決定.

不過係地球上實在太多屎忽鬼(請容許我過分的言辭), 時常令你失去左判斷.

往後的日子請你好好改過, 不要重蹈 雲之刺客 的覆徹.
回復

基本上板規係死既,人係生既...
灌水區始終係灌水區,冇所謂廢唔廢話...
試問咩叫有意思既POST
記得你地禁我言之後,好多人都唔敢再吹水拉...
我承認,我既POST曾經引起鬧戰,又害到好多人...
但係相對希望都多佐好多人,呢排大家都敢敢發言,熱鬧好多...
雖然有D人會跟POST,仲有D人發D jdfosal;jdas;甘既POST
呢D完全冇意儀既POST我相信我地D忠實會員係唔會做架
有罰必有賞,你想下你自己+分比我地成唔成正比
厄POST既人我相信唔係你一個討厭,我地全體會員都會憤怒
對於呢D人,我地一定會支持你
LOKE仔同我廣過,佢希望享論壇學到點做經理,但係如果經理賞罰不明,一意孤行,自以為是,你話有冇人會服
我曾經鬧出罷工事件,我先會長大
所以仔仔,阿叔,LOKE仔你地扣我分,關我POST我從黎冇對你地發脾氣
因為你地都有好既一面...
如果連你班細路都搞唔掂,我點管理呢度幾十個老坑亞
我只可以廣:
岩同錯,唔在於規矩,而係在心中
臣之道在於忠君,
君之道在於服眾.
回復

上面

:21:我係luke仔,唔係loke仔
回復

原帖由 Tenny 於 2006-8-29 19:18 發表
如果你淨係叫我答我與唔好, 我根本唔知點答.

始終是孩子氣, 很多事都是個人主觀去了解整件事而作出加分或減分.

很多論壇根本亦不能接受一個這樣的版主, 之前還要恐嚇對方.:funk:

其實我都好隨和, 很多事 ...

你甘不就是傷害我!!!!!!(唔好怪我多口)
回復

大家,我明啦.....
雲之刺客我唔係憎你,我有當過你......不過你做事唔夠冷靜

我開個咁的post比大家本來有1個決定.....

以前d野大家算啦

大家重做1個新開始仲好:loveliness:
回復