查看: 1067|回復: 11

[原創] Tenny還我公道!!!!!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我被人害到冇得做版主其實是甘的,
有1次,bob以為22782470話他白痂,之後他就話我坐視不理,
他明明是中傷我,所以我扣他分,之後bob就唱我,藍月就話幫我話他(但要比分他),
之後我就比分他,他就幫我講道理(我覺得他講得岩,所以+他分),之後雪見就話我唔岩(其實她想做版主=,=)
搞到Tenny唔比我做版主
一日最衰都是bob,雪見同22782470!!!!!!
所以請大大還我公道,我呢家冇尊嚴就是因為他們!!!!!
他們話我就得,你就坐視不理,大大其實你都唔岩!!!!!!!
施主,其實係你太執著,太怨天尤人,都係放下怒氣,立地成佛la,阿彌佗佛:17:
回復

回復 #1 雲之刺客 的帖子

咁其實你係想我還你公道還是兜個四圈黎話我唔岩?

注意以下幾點, 我唔再講啦.

1. 你係加左藍月分先, 佢先幫你鬧bob, 唔通你未卜先知?:13:

2. 呢個根本係一個交易, 影響晒成日論壇既平均.

3. 有人話你偏心, 你竟然為左掩飾你既罪行而意圖或企圖去加他人積分.

4. 還要用呢個符號":07:" 來顯示你既威風, 不知廉恥!

5. 我已經講過件事已經完結, 你還要再提, 還要叫版主處罰他人..唉..............................

總之, 我平心而論, 你真係.........................藥石罔效.  (即係冇得救)
回復

原帖由 Tenny 於 2006-8-29 17:29 發表
1. 你係加左藍月分先, 佢先幫你鬧bob, 唔通你未卜先知?:13:

2. 呢個根本係一個交易, 影響晒成日論壇既平均.

3. 有人話你偏心, 你竟然為左掩飾你既罪行而意圖或企圖去加他人積分.

4. 還要用呢個符號":07:" 來顯示你既威風, 不知廉恥!

5. 我已經講過件事已經完結, 你還要再提, 還要叫版主處罰他人..唉..............................

1.因為藍月話+我分先幫我
2.我都唔想,但我唔可以亂甘禁人言
3.我只是唔想有個臭名
4.我好似冇甘做=.="
5.好心大大幫我><你就幫他們,難道你好憎我!!!!!
回復

等我做佢個位,唔駛嘈!(講下姐:00: )
話時話我都有同感呢個係個交易:42:
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-29 05:59 PM 發表

1.因為藍月話+我分先幫我   人叫你+就+,你有冇自已唸清楚應唔應該+??
2.我都唔想,但我唔可以亂甘禁人言   家TENNY係批評你+人分叫人支持你,同禁唔禁言冇關
3.我只是唔想有個臭名                咁你1開始就唔應該+bluemoon分
5.好心大大幫我><你就幫他們,難道你好憎我!!!!!   而家唔係邊個幫邊個既問題,而係tenny要你 學懂分辨是非對錯!E個係做板主既
基  本  原  則!
回復

原帖由 luke仔 於 2006-8-29 19:05 發表

你甘話我好過份!!!!!!
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-29 05:59 PM 發表

証據
http://www.tennyy.com/bbs/misc.php?action=report&fid=32&tid=2044&pid=15834&page=4

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-29 06:21 PM 發表

你甘話我好過份!!!!!!

到你而家還不清楚tenny的心意和對你的期望嗎??

Tenny想你學習唔好以積分收買人地!咁樣影響到個論壇既風氣(+分就有支持者)你唔覺得咁樣係好有問題架咩??Tenny唔希望你會濫用板主可以加人分既權利先會咁做。如果你覺得我係煩緊你,我亦唔會再對你有任何提醒。我只係希望你能經一事,長一智!
回復

原帖由 luke仔 於 2006-8-29 19:34 發表

到你而家還不清楚tenny的心意和對你的期望嗎??

Tenny想你學習唔好以積分收買人地!咁樣影響到個論壇既風氣(+分就有支持者)你唔覺得咁樣係好有問題?

其實你都反對我做版主=,=
回復