查看: 647|回復: 8

[原創] 大家請入

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我番在美國2星期.所以好多事我都唔知

如果大家想我下台我都冇所謂

我做得唔好,大家可以比意見

做板主我覺得人人都可以試下

我做得唔好我可以自己下台

小小魚兒仔仔字
我無得做版主是因為雪見同bob!!!!
幫我禁他們言!!!!!!!
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-29 12:01 PM 發表
我無得做版主是因為雪見同bob!!!!
幫我禁他們言!!!!!!!

幫就唔會幫你......雪見佢我冇見到佢果d野.....不過bob佢灌水灌得好勁所以我禁佢言
回復

回復 #2 雲之刺客 的帖子

你還是要保持這樣的態度, 令我對你十分失望.
回復

回復 #3 jacky20041995 的帖子

我想問你為什麼要將 bob 禁止訪問?

係唔係因為這篇http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=2044&extra=page%3D5&page=4

如果係既話我已經作出處分, 並不需要再添加其他懲罰.
回復

阿叔唔好甘小氣拉...
扣分咪好羅,禁佢言以後冇得見佢拉...
甘少佐個人吹水,冇甘好玩架...
而且佢罪不致禁言,我地大人要有大量架麻...
仔仔我地玩下姐...
我做唔做到版主我都唔想你下台...
就如我地唔想阿叔下台甘...
你地都不過不失,我覺得你地甘幾年級有D細路仔脾氣可愛D臥...
我地做錯你扣我地分,我覺得之後會仲過熱鬧...
就如Tenny恥奪阿叔版主之後,灌水區都係熱鬧佐...
E+灌水區就只有你一個主持大局,你唔好自暴自棄亞....
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-29 14:12 發表
阿叔唔好甘小氣拉...
扣分咪好羅,禁佢言以後冇得見佢拉...
甘少佐個人吹水,冇甘好玩架...
而且佢罪不致禁言,我地大人要有大量架麻...
仔仔我地玩下姐...
我做唔做到版主我都唔想你下台...
就如我地唔想阿叔 ...

好有道理ar...:12: :12: :12:
回復

鉛筆仔仔←要扣分,城日灌水= ="
回復

原帖由 22782470 於 2006-8-29 15:05 發表
鉛筆仔仔←要扣分,城日灌水= ="

十分同意,日日抄人講野 ="=
回復