查看: 800|回復: 5

D人用的厄人方法

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
會出圖解既 不過要耐d 
小心呢d手法同小心自己的行動

第一:人地交易時 比小一個0 新仔要小心:30:
破解方法就係小心d 睇清楚d
第二:人地交物品時 例如英雄 佢先出勁英 就話換你隻英 先比你睇 跟住 開英雄果道 拉番隻英雄過去 如果你手快快按左交換 你就比人昆左英啦:35:
破解方法就係唔好輕舉妄動 都係小心d

第三:賣點d人 絕對要小心 放點的人話放點 佢地無寫電交ge就千其唔好買 
破解方法就係人地講到 又話無電話 無錢 咁就叫佢買左你想要既野 就比番錢佢 咁就可以啦 如果佢唔講野或者講咁你可以唔買嫁 咁就知佢係昆人嫁啦

第四:有陣時自己想找人傳野 最好就係自己識的人 如果唔識就千其唔好找佢幫  自己叫fd幫你傳比自己第二個帳號 就小心點交易錯人啦
破解方法就係如果有人用的名稱同你fd的帳一樣就小心1易錯野 盲緊要的都是小心

第五:有陣時 有d人無拿拿叫你做佢fd�兄弟姊妹等等 佢比叫你借野比佢玩下 好快還番 都要小心 千其唔好借野比佢 除非真係好人的人
破解方法就係唔好借比佢 小心d

第六:自己 自傳物品放落地下 轉人拾的方法 小心比人拾左 
破解方法就係最好唔好try

以上都係我try過比人厄 同自己做過既野 肺腑之言呀:33:  

給新仔的真言:『防人之心不可無,害人之心不可有』 

+分啦!小弟好用心去做嫁:29:
你好次post錯區 post去經驗交流區~我估
anyway~多謝分享~
回復

睇唔到拉...
我好想睇D人點厄人,以後先唔會比人厄...
回復

y????睇唔到
好想睇
回復

唔該哂!

十分多謝你的分享呀!
回復

原帖由 bob 於 2006-8-29 01:04 AM 發表
會出圖解既 不過要耐d 
小心呢d手法同小心自己的行動

第一:人地交易時 比小一個0 新仔要小心:30:
破解方法就係小心d 睇清楚d
第二:人地交物品時 例如英雄 佢先出勁英 就話換你隻英 先比你 ...

good....
但係我冇比人昆過,多謝!
我好小心架=.=
想昆都昆我唔到:15:
回復