查看: 1023|回復: 5

[影視娛樂] 火影忍者之劇情預告

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
最後既3個大佬都出曬黎啦 重要人物都死得7788 相信都就快大結局 ,好,快d入正題
三位大佬分別係:團藏,潘因以及......班
本人相信大結局會以三線分鏡法寫埋洛去既.....就係火影5對團,佐助對班同埋9尾對潘因
首先係由想成為火影既團藏對火影,!@#!%!^&$*%^*%^@%#!!,最後火影為左救返條村/救2位主角/不知名理由而同佢同龜於盡嫁(合乎三忍皆死,同埋比個火影位比9尾啦><你唔死唔得嫁)
之後就係班對佐助,!@#!%!^%&%$(打得特別耐)@%@#%~!@#^#$&!@#最後當然係佐助羸啦 話曬都係2號男主角,相信當中一定係佐助領先,班認真,抽低佐助,係最後既時間佐助反勝,嗯~很普通麻,同埋要提一提,班夠竟係邊個?絕定飛?我相信絕先係真正既班,而飛只係帶土,可能係比班救返再比佢既目標吸引掛......所以先至識得牆(無肉身麻)
最後就係9尾打潘因,呢個係我覺得最唔合理既劇情,我覺得佐助打曬咁多個先岩的說,好可惜呢個係預告~,又係咁啦#$!@%^@$&^#!$$打到難分難解,9尾就輸個陣,佐助出場大火一燒,ko!!!!!!!! 對,其實是很求其的一個貼子=_=大家還是準備看結局吧 點解你要打呢篇野?好簡單,因為無聊......(眾人:汗[email=!@#!$]@#!$[/email]!^!^)(嘔血中)其實是因為我想話比大家知*_*卡卡西唔死唔得嫁

你過左3個表情,開始打個陣係第幾集
回復

姐系卡卡西真系死左?
回復

回覆 1樓 水月兒 的帖子

點解卡卡西一定要死啊????????
我都係唔明
回復

回覆 4樓 雪花之風 的帖子

因為上年有人預言卡卡西就死

諉有我覺得未必就快大結局,因為AB說過火影總共有3個單元,現在先第2個

一個係嗚人兒時,一個係話說嗚人變強當火影,另一個就不知
回復

原帖由 雪花之風 於 2008-11-8 11:10 AM 發表
點解卡卡西一定要死啊????????
我都係唔明

感動
熱血果D(天元 , 高達)
英雄都係死先(卡米那...Lockon )
回復