返回列表 發新帖
樓主: 鉛筆仔仔

新手求救區

關閉 [複製鏈接]
你想做版主?發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!發夢la!
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-28 08:34 PM 發表
新手求救區 (38)
遊戲伺服器 :9紋龍
角色名稱 :兩蚊件/惡魔
角色等級 :101/103
角色職業 :浪人/義士
申請版區 :新手求救區
自我評價 :我love help 人 技持水滸
5會做壞事+我有經驗在other so iwill篙理得 ...

新手求救區 (38):funk:
角色名稱 ::16: 兩蚊件/惡魔
角色等級 ::16: 101/103
角色職業 ::16:
浪人/義士
自我評價 :我5 love help 人+ 技持水滸:46:

5會做壞事:42:+我在other so iwill篙理得好好:40:

回復

回復 #1 鉛筆仔仔 的帖子

反對ar...佢o係水滸超衰..唔同佢換野就爆粗罵人:38:
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-8 15:11 發表
玆任命 始月 擔任 『新手求救區』及『經驗交流區』版主。

他是香港林沖 server 的官人 (LV234)及金剛(LV206) ,對於各方便應該好熟識,希望他的豐富經驗可以幫到各會員。

(由於他是本人親自推薦, 所以不受 ...

死心la,新手求救區版主有人做左la:00:
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-28 08:34 PM 發表
新手求救區 (38)
角色名稱 :兩蚊件/惡魔
角色等級 :101/103
角色職業 :浪人/義士
自我評價 :我love help 人 技持水滸
5會做壞事+我有經驗在other so iwill篙理得 ...

你係咁呃post,唔洗諗~
回復