查看: 3370|回復: 31

我比人爆ac

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我在紫金山掛蕭讓,阿婆叫我去食飯,我又驚隻蕭讓死(隻英爆低防,平時都係我打佢吸經)所以我回收佢並設定離開中.一食完飯我就飛撲去看,發現與伺服器連線中斷(常事啦~~)我當時無點在意,再去飲埋碗湯再登入,發現自己身處東京,我覺得好出奇,又想召英出來玩,結果~~~~~隻蕭讓唔見左!!!!!!d石刻唔見埋~~但係d勁裝仲係度(精5蝠頭,天平,地文,武袍,咁都唔要???)我即時成個人呆左~~~隻英唔係我架!係我d幫眾架(好在係自己友)搞到我要用後來抽英卡中戈隻孫立來賠償~~~:f:f真係禍不單行!!!!!!!我發誓:
1.不再把ac同d幫眾講(幾老友都好)
2.決不用英(做引手需要英嗎?)
3.我要查到係邊個爆我ac!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你不如唔好抽英卡 賠張英卡重好:s
回復

唔抽都抽左啦~~~
回復

!!!!!!!!!!!!!!!

..............無奈.................:z
回復

年中都有不少呢d咁ge人俾人爆ac
在網上只有自己信得過..........
呢次當吸收教訓lo
下次唔好話俾人知pw啦
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-6-21 11:46 PM 發表
我在紫金山掛蕭讓,阿婆叫我去食飯,我又驚隻蕭讓死(隻英爆低防,平時都係我打佢吸經)所以我回收佢並設定離開中.一食完飯我就飛撲去看,發現與伺服器連線中斷(常事啦~~)我當時無點在意,再去飲埋碗湯再登入,發現自己身 ...

d 裝咁平 算數啦
我fd 俾人爆冇左隻甲史 鏡沖 天哭 地隱武鞋 沖鍊都冇你咁火啦  
回復

你改左密碼先再儲$買過D英啦
回復

咁係好唔抵呀嘛
我d錢用來買左粒英續給蕭讓
依家得個吉
:f
回復

蕭楊,乜係你呀,+得190hp的文人=.=,我係反對黨ar
回復

佢有話佢\係蕭楊咩???定係你係爆佢ac既人???
回復