查看: 783|回復: 8

[原創] 林ser的24236848比我串到無聲出

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
林ser的24236848比我串到無聲出
詳情:
今日我一上線老婆密我...

老婆:2423愛上左我

我:下!?

老婆:佢係你姐夫哦可??

我:好似....

我:等我問下~
我就去密24236848....

我:你知唔知自閉女係我邊個??

2423:做左我條女啦~

我:佢係我老婆呀,仆*!!! = ="凸 (*=街)

2423::07:

我:我唔比個老婆你+!!! .\/.凸

2423:比我啦~

我:點解呀= ="凸

2423:我刀無左個老婆啦~

2423:小玉呀....

我:總知我唔比個老婆你+!!! .\/.凸

2423:真係想睇下點唔比法~
之後我去升,升升下無啦啦比佢引貝妖打屎左....

之後死左去千里= ="
因為比怪追,追左去銀黑左場~

我:2423你泥引怪打死我牙笨~

2423:好呀~

我:銀黑左場~

2423:我唔*引呀吹呀(*=撚)

我:2423淆低呀~ :00:

2423:淆你老&,含*啦你(&=味)(*=撚)

我:唔*幫你含呀~ (*=撚)

2423:!@#$%^&*()

我:!@#$%^&*()

2423:!@#$%^&*()
鬧左陣,2423無聲出啦,不久我OFF左打e個POST~

我地係公頻鬧戰的,所以有好多人刀見到~

注:因為太粗口,所以cut左d同改左d,請不要見怪~:12:
自閉女....................自閉女:42:
回復

傻仔先串人........:00::00::00:
回復

原帖由 夫子 於 2006-8-28 08:59 PM 發表
自閉女....................自閉女:42:

做咩呀??= ="
回復

串得太唔爽啦 洗完佢頻玩慢慢串
回復

我仲勁啦:25: 就係我搞到佢冇左個老婆架啦:00:
佢以為我唔會講個秘密比小玉知就係咁串我,之後

佢就係咁就冇左個老婆:06:
回復

開紅打佢咪得羅...
回復

其實...數字佬我識佢真人a(識,不過唔係朋友)
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-29 06:31 PM 發表
開紅打佢咪得羅...

人地唔開咪得ol=.=
回復