查看: 735|回復: 6

[原創] 灌水大戰列傳(第4回一武神大戰藍月)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
武神皇帝:呢個藍月正一敗家仔............我一定要教訓他
武神皇帝:人來!!!!!!幫我將呢張傳書比藍月!!!!
武神侍衛:知道,主人=.="
(之後藍月收到武神的戰書=.=")
藍月:原來是武神皇帝比我!!!!
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:咩事!?!?
藍月:你們今日唔用出擊.............呢度有10000兩黃金比你地,你們分了它...............
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:(他們一見到錢,就好開心^^)
(之後藍月去了決戰地點)
武神皇帝:你個背叛者藍月,今日我要你死!!!!
藍月:看下點~~~
(藍月1擊就打死武神皇帝=.=",之後武神皇帝就大降神)
武神皇帝:看你點打我~!~!哈哈..............
(藍月就死,好在蕭楊比了大降神的藥他^^)
蕭楊:張大個口,藍月!!!!!!
藍月:知道~!~!
(之後藍月身體開始變大,之後就變成大降神..............)
藍月:看招!!!!!你識得大降神,我都識(看你點打敗我)
武神皇帝:我投降la................(之後就走了=.=")
(之後,luke仔偷偷地講野=.=")
luke仔:看來如果我大降神的話,應該可以打敗果5個灌水大俠......................
(待續)
:05:大降神..............陰陽大戰記:13:

(武神皇帝點大降神:42:)
回復

原帖由 極神 於 2006-8-27 18:01 發表
:05:大降神..............陰陽大戰記:13:

(武神皇帝點大降神:42:)

他的身體是有大降神的遺傳DNA^^
回復

要天,技,人合一好得嫁^^
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-8-27 18:30 發表
要天,技,人合一好得嫁^^

但是武神唔用,因為他有DNA^^
回復

2000兩就想叫我地走,無咁容易!:07:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-8-28 10:27 發表
2000兩就想叫我地走,無咁容易!:07:

但今次是破例一次:13:
回復