查看: 730|回復: 3

[原創] 灌水大戰列傳(第3回一蕭楊,現身!!!!!!)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
神秘人(luke仔):報告大王,本人找到機會攻打中國
忽必烈:好!!我叫二千個蒙古兵來幫你!!!!!!!
神秘人(luke仔):甘少=.="叫三千個蒙古兵先得=.="
忽必烈:你是唔是想斬頭!!!!!!!!我話一,你唔好話二!!!!
神秘人(luke仔):我知道=.="
(之後二千個蒙古兵就殺死來=.=")
藍月:甘多蒙古兵,我地得甘少人,點打???
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:放心,交比我地
(1分鐘之後...........)
蒙古兵A:甘恐怖,1分鐘可以殺死成差唔多二千人=.="
蒙古兵B:大人做咩唔叫多D兵來賣手=.="
神秘人(luke仔):我都唔想,鬼叫大王唔叫多一千個!!!!!!!!
(之後雲之刺客他們見到神秘人=.=")
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:你是咩人???
神秘人我是蒙古軍的最強軍人,我叫做luke仔!!!!!!
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:我看得你1個人應該唔夠我地5個打=.=
luke仔:你們小心D好,我唔客氣^^
(雲之刺客他們就用灌水天王五重擊打luke仔=.=")
luke仔:有冇甘屎~~我出絕招一黑暗灌水陣!!!!!
(之後他們打到就死死下=.=")
蕭楊:迷魂灌水擊~~~~
luke仔:好暈la=.="
蕭楊:回復術~~
(之後雲刺客他們不但冇事,之後還識了1招新技能^^)
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:絕招一灌水斬魂劍x5!!!!!
luke仔:救命啊!!!今次算你地好彩,下次就冇!!!(之後他偷走了)
(之後雲之刺客他們就帶蕭楊回去找藍月,藍月見到,就比了個秘書她做和同她做女朋友^^)
(之後就去到武神皇帝的皇宮到...........)
武神皇帝:他們係度礙手礙腳,我要呢班中國人和蒙古人死!!!!!!!哈哈哈哈..................
(待續)

:03: 好心急,快post第4回:12:
回復

post第4回La:10:
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-26 22:27 發表
post第4回La:10:

之後我會post^^
回復