查看: 791|回復: 5

[閒聊] 別人被人昆的故事

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
http://www.16talk.com/bbs/viewtopic.php?t=152543

這個帖是我在16talk的網站無意中找到的。
事主說被人昆了精5加石武鞋,這也沒什麼。
但.請你們看看第4行 :  交易時我數過係1600m我再tick,點知佢好快delete左個0變160m同勁快禁左中間個制

首先 , 我想說 :要給對方見到自己輸入了多少錢之前不是要按tick,之後再也不能修改了嗎?
她卻說看到他打了1600m,然後對方卻作出了修改.delete了一個0。不是按了tick就不能修改了嗎?
若他不是按了tick.那女孩也看到不他輸入的是什麼金額吧。

你們明我說什麼嗎?我的表達能力可能有點兒問題,對不起。
http://www.16talk.com/bbs/viewtopic.php?t=152543
↓                        ↓
今日我不幸地係林沖server俾個叫千成既人昆左對精5加石武鞋

事原我放武鞋1700m,佢密我叫1600m得唔得..係咁求我..咁平俾佢...

但係對鞋係我男友a/c,所以我叫佢等等轉a/c交易...

交易時我數過係1600m我再tick,點知佢好快delete左個0變160m同勁快禁左中間個制

因為之前team過add左好友..我已經好唔開心..好想喊...但都希望可以求佢俾返我~

佢當然唔應我啦...而我都知d人又點會應..因為就算我係sever罵佢都無用都無鬧....只係覺好慘
~~~要玩幾耐先儲夠錢有武鞋或其他野...如果一手一腳玩既都知啦..>.<...要時間,又時要錢~

咁我就打去雲起問可以點,有個梁小姐教我點做...我問佢咁係咪算昆... 佢話係...但要上網同gm

回報,咁我照做,gm俾左個電話我,個果人叫我報警先...我都諗不如算...

因為我同千成講我會報警但佢都唔驚咁唔肯應我密話~

但係我真係覺得...如果我唔做d野...咁咪不斷有呢d事發生..就算我小心都會有下一個人

就算我忍又點...咁不如我做到既都做俾大家知....

我去報警時都驚police唔理..不過好彩我遇到另一個好人警察,佢無笑我..係咁解識我知...

而家有左record佢地會做野,我亦同gm交待左...希望水滸gm還我公道...

其實當時我驚俾男友話,好彩我男友知道無話我一句仲安慰我...仲同我去報警添

經一事長一智...希望大家都可以分亨下~
回復

同千成交易...講真果句你kai左咩,林沖ser大把人話佢昆人啦,仲同佢交易
回復

咁佢e 句: 交易時我數過係1600m我再tick,點知佢好快delete左個0變160m同勁快禁左中間個制

冇問題咩..

不是按了tick就不能修改了嗎?
若他不是按了tick.那女孩也看到不他輸入的是什麼金額吧。
回復

同千成交易同千成交易同千成交易同千成交易
回復

又有道理臥...tick佐改到咩???
回復