樓主: 夫子

嘉子

關閉 [複製鏈接]
:04: 做咩扣我分先:12: 我又冇打粗口-3-有人見到我打粗口咩:19: 你地做証呀:19: 我冇打粗口:19: 好多人都見唔到我打粗口嫁:11: 扣錯分你小心d呀:11: 你試下禁我言呀:16: 我開百幾隻野去希望武神到告你:45:
回復

原帖由 水月兒 於 2006-8-27 05:02 PM 發表
:11::11::11:凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸嘉子

唱首歌你聽, 死臭嘉呀,正人卜街,尸月 3老味個臭西

佢老味開心,我地夠嘔心,結果瓜老親

咩黎:13: :13: :13:
回復

佢係禾fd:05:!!咩禾咁多fd俾人唱!!:05:
回復

原帖由 水月兒 於 2006-8-31 11:55 發表
:04: 做咩扣我分先:12: 我又冇打粗口-3-有人見到我打粗口咩:19: 你地做証呀:19: 我冇打粗口:19: 好多人都見唔到我打粗口嫁:11: 扣錯分你小心d呀:11: 你試下禁我言呀:16: 我開百幾隻野去希望武神到告你:45:

我信你,你鬧得好岩!!!!
回復

:05::05::05::05:
回復

個嘉子好衰ga
無喇喇話我係人妖
咁我宣佢喇
點知佢廢到開紅比我打左2野
就驚到off左喇
佢同我都係秀才之嘛
:00: :00: :00: :00: :00: :07: :07: :07:
回復

嘉子又係度扮可憐>_<有一次我同風神劍打緊海星,佢叫我組佢,我唔制,佢就話水月兒原諒左佢,:11: 我又係拉經,唔敢講甘多野,咪開紅打佢=.=又打佢唔入,早知我轉人秒佢:21:
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-9-4 06:55 PM 發表
嘉子又係度扮可憐>_<有一次我同風神劍打緊海星,佢叫我組佢,我唔制,佢就話水月兒原諒左佢,:11: 我又係拉經,唔敢講甘多野,咪開紅打佢=.=又打佢唔入,早知我轉人秒佢:21:

去貼圖區=.=
包你心涼:00:
回復

嘉子係嘉美雞:00: :15:
回復

成日引怪殺人:21:
回復