查看: 1163|回復: 10

[原創] 灌水大戰列傳(第2回一出擊!!!灌水機械人)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
bob:果2個甘勁的侍衛甘都被人打敗,真係無言中=.="
bob侍從:大人,希望武神大王找了3個人來幫你
bob:好!!!就叫他們來~!~!
(果3個人原來是機械人=.=")
藍月:唔~有3個人是咩人???
機械人:唔唔唔唔唔............(其實他想話:我地是bob叫來的刺客)
藍月:出擊吧!!!灌水大俠!!!!!!!
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:是!!!知道!!!
(他們1擊就打死他們^^)
機械人:唔唔唔唔唔唔唔.................(他想話:合體吧,兄弟!!!!)
(之後就變成強大的粗口坦克機械人)
粗口坦克機械人:唔唔唔唔唔(受死la!!!!看招~粗口攻擊炮)
(之後5個大俠打到就死=.=)
藍月:等我傳送武器比你地
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:是咩來的???
藍月:是灌水機械人..........
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:合體!!!
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:完成!!!灌水機械人
粗口坦克機械人:唔唔唔(點會甘的~!~!)
灌水機械人:絕招!!!灌水無雙擊~!~!
粗口坦克機械人:唔唔唔唔(點會甘加,我被人打死,好唔甘心)
(之後,有個神秘的影子)
神秘人(luke仔):看來中國人和滿清人的戰爭開始,呢個是蒙古打江山的好機會.............
(待續)

我係灌水大俠---極神!!!!!!!:07: why我好像做了藍月的手下:13:

我只係幫手打bob(為了錢):22:

回復

原帖由 極神 於 2006-8-25 18:25 發表
我係灌水大俠---極神!!!!!!!:07: why我好像做了藍月的手下:13:

我只係幫手打bob(為了錢):22:

因為藍月是比錢你^^
所以你是他手下~~
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-25 05:30 PM 發表

因為藍月是比錢你^^
所以你是他手下~~

得果1m,我當做好心,幫下他:22:
回復

原帖由 極神 於 2006-8-25 19:31 發表

得果1m,我當做好心,幫下他:22:

呢家加了好多錢^^
回復

好小錢usd ok?
回復

so good ar
回復

點解唔講灌水高達大戰?:47:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-8-25 22:31 發表
點解唔講灌水高達大戰?:47:

因為灌水同高達無關=.=
回復

灌水機械人 勁勁勁勁
回復