查看: 1729|回復: 27

[轉貼] 幫個忙好嗎?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
幫個忙好嗎?把這個發給其他人上海市有個女孩子叫陳思穎,有一個可愛 英文名字MUM,。13歲 她得了白血病,希望大家能幫助她,留住一個小生命。把這完整地發給30個以上 網友。不在線 也算。系統將自動加你為陽光天使。把這個簡訊傳給你所有及時通 人,別人看到你 名字就會是金色 ,而且MSN人員會讓你 等級升上10級MSN人員就會給你面板,如果不傳 話,微硬公司 工作人員就會把你 帳號刪除掉!!!(這是真 )
原帖由 藍狐 於 2008-10-11 20:24 發表
幫個忙好嗎?把這個發給其他人上海市有個女孩子叫陳思穎,有一個可愛 英文名字MUM,。13歲 她得了白血病,希望大家能幫助她,留住一個小生命。把這完整地發給30個以上 網友。不在線 也算。系統將自動加你為陽光天使。 ...

刪除ac-.-
會唔會呀
回復

騙人的咯...這種東西多年前都過時了...
回復

其實叻...講咩升級等係騙人既...
但係這件事係千真萬確既
回復

亂傳東西是不好的= =
回復

個名咩色你米download翻個MSN Plus set翻
刪除ac-.-我覺得無可能咁做
回復

- . - 小朋友
我比人傳野你都未玩Msn呀
刪post喇 = . =
回復

無聊囉"  如果你話真心希望個小朋友好番我會支持你
到e家仲信d咁既野-____-
回復

極神/ 鋒....
請下沉+關post!!
回復

原帖由 藍狐 於 2008-10-12 08:35 AM 發表
極神/ 鋒....
請下沉+關post!!

你依post摺埋都得喇...(我都係 )
回復