查看: 1214|回復: 13

[原創] new 野

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
問題列表
日期標題問題是否回覆
2006-08-23 21:46:32遊戲建議建議內容:c cc 附件1 ...已回覆

查看問題
日期2006-08-23 21:46:32
標題遊戲建議
狀態已回覆
原內容建議內容:c cc 附件1
姓名: 梁文健
聯絡電話: 25xxxxxxxxx
電郵地址: gogovex@yahoo.com.hk
回覆內容[/td][tr]
2006-08-23 22:27:32GM wrote:
親愛的玩家﹕
您好,謝謝玩家對遊戲的建議,有關建議我們會匯報予開發商方面作出考量。謝謝
2006-08-23 22:29:34GM wrote:
親愛的玩家:
  您好,閣下提供附件無法查看,建議閣下再次以正確的格式將該附件上傳,謝謝。
2006-08-24 07:33:12玩家 wrote:
我想知您們想到in三轉後您們有what提議如果沒有希望您能接受我的意健

一: 推出白鳳凰聖裝------白鳳頭飾 攻擊+1800 回+3000 命中+150 移動速度+6
白鳳披風 攻+800 回+800 命中+500
白鳳項鏈 攻+800 回+150 爆擊+10
白鳳戰腿 攻+100 回+888

二: open 英雄技能-------是將1隻英雄的技能變成技書前住技能官那兒學但要18萬和英雄的技消失變成技書而英雄的技能變成主人的第一招技能如:梅花落…

三: 推出轉生
就是轉職到另一個職業但技能將不會忘掉數值不變但怪物的人工智能將遇勁愈勁^ ^
另一種轉生變成英雄的樣子但要用點數buy英雄轉生卡only 3轉100Lv正可用

如果接受可給我在水滸9紋龍史進的角色♂兩蚊件♂一個開發人員的稱號和鳳凰聖裝3套

2006-08-24 07:47:07玩家 wrote:
我想知您們想到in三轉後您們有what提議如果沒有希望您能接受我的意健

一: 推出白鳳凰聖裝------白鳳頭飾 攻擊+1800 回+3000 命中+150 移動速度+6

二: open 英雄技能-------是將1隻英雄的技能變成技書前住技能官那兒學但要18萬和英雄的技消失變成技書而英雄的技能變成主人的第一招技能如:梅花落…

三: 推出轉生
就是轉職到另一個職業但技能將不會忘掉數值不變但怪物的人工智能將遇勁愈勁^ ^
另一種轉生變成英雄的樣子但要用點數buy英雄轉生卡only 3轉100Lv正可用

如果接受可給我在水滸9紋龍史進的角色♂兩蚊件♂一個開發人員的稱號和鳳凰聖裝3套

2006-08-24 08:25:18GM wrote:
您好,感謝閣下的建議,我們會轉交有關開發部門開發,謝謝。

可+分?-_-:10:

唔一定得嫁..........
回復

:09:佢地話得 +下我分
回復

我話10000000000%唔得 = =
回復

佢地話得 :11::11::11:
回復

如果佢地遲D真係出白鳳凰套裝,我送隻英比你= =
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-24 09:38 PM 發表

1.個頭加3000迴避係無可能(d人唔駛驚俾怪打升Lv超易)
2.冇列名幾Lv用==
3.冇精加3千有精...........(竹籬有精加多200幾....)
4.全部都加攻擊.....又冇防,魔防同魔攻果d(我係道士就算係咁都唔用)
5.再加上白鳳戰腿迴避就........(超高d怪打10000000000下先中一下.....)
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-24 10:19 PM 發表
佢地話得 :11::11::11:

佢地邊度有話得??
回復

無咩:09::09:
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-24 09:42 PM 發表
:09:佢地話得 +下我分

唔通佢話唔得咩 如果係錦水滸冇左好耐啦....

仲有點解冇裝係加下魔攻同埋防= =?
回復