查看: 1267|回復: 11

[原創] 灌水大戰列傳(第1回一5個灌水大俠)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
藍月:各位英雄請來看看,幫本人推回bob個貪官,重酬~!~!
(點知冇人看=.="他好唔開心,之後,有2個侍衛攻擊藍月)
果2個bob的手下:你個藍月是唔是想打bob大人,就過了我地呢關先!!!!
藍月:好!!!我唔怕!!!就用灌水來決戰~!~!
(點知他們是用刀=.=")
果2個bob的手下:廢話!!!我地用真刀是戰鬥
藍月:唔........係..........啊=.="
(在他被人斬死果時,好在有5個大俠出來)
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:我來幫你!!!
果2個bob的手下:來啊~~我地開打la~!~!~!
(他們個個人拿出1把劍出來)
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:絕招~~灌水天王五重擊!!!!
果2個bob的手下:啊~~我投降la:09: (好在冇死,都係走佬好過=.=)
藍月:請問呢度是唔是差佬,呢度有2個罪人係度,請你過來(收線~)
(他們2個被人斬了^^)
藍月:多謝你們5個大俠,請問可唔可以幫我1個忙,將會有錢拿^^
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:冇問題~~(只要有錢就得^^)
藍月:幫我推回bob個貪官,你們肯的話,我就比個個人50000000元黃金+黃金武松和林沖
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:好!!!(他們見到D黃金,根係好開心)
藍月:多謝^^
(待續)

冇錯,我地好貪錢嫁:07:
回復

1M咁少?!?!起碼100M LA!!!!:11:
回復

起碼1000m la:11:
回復

咁不如人人1隻黃金林沖LA =.=
回復

我係林沖多過貪官呀:09: 我光明正大 .......
回復

邊個話我貪錢架:11:
回復

地下有1000蚊wo,Zero,嘩,佢用0.1秒汁左
回復

點解藍月要搞bob亞.....
回復

雲之剌客...冇我個大名既?
回復