查看: 1644|回復: 16

[原創] 停權上訴過程

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
由於我既帳號比CNX停權佐,所以我想上訴
呢個係我朋友幫我上訴既過程
李:點解我朋友藍月龍四少,白雲虎二爺,邪戒同小小天師停權佐既
CNX:佢行騙mol公司,我地只係將你地買也既紀錄交比mol公司,e+ MOL公司已經報警,你有問題就同MOL公司或警方交代
李:其實係MOL公司個系統出錯姐,唔關我地事架,況且E+呢件事同CNX冇關係,你放佐我地先拉,身上有多出黎既也你可以羅走先架,MOL公司我地幫佢解悉拉
CNX:終之你地個帳號暫時唔會放出黎
PS(我地在《水滸歷險》一向規規矩矩,從未玩過外掛,更加未黑過也,E+因為MOL公司個系統出錯就鎖我地帳號,太過分拉.CNX公司對D玩家根本一D保障都冇,連解悉都冇興趣聽,冇問題時就識廣《水滸歷險》與你同在,有問題就話9之你...)

之後我朋友就嘗試幫MOL公司解釋...
李:我朋友個帳號比CNX公司鎖佐,CNX話E+件事係你地MOL負責,甘我想解悉下其實因為你地公司個點數系統出佐少少問題,所以搞到我朋友個點加完又加,呢件事係根本同我地冇關,我地原意交出果個點數,希望你地叫CNX放返我地出黎
MOL:E+件事我地已經交比警方處理,我地都想大事化小,小事化無
李:甘姐係點亞,我地願意配合MOL公司架,我可以將個經過一伍一十話曬比你知,仲原意交出果個點數
MOL:呢D就唔洗拉,張點數我都唔想見到,E+公司可以庭外和解,只要你地赔返公司既損失就好拉,大約數目係RM80K左右,我地可以比個折頭你
李:嘩,你地自己系統出錯,仲要我地賠錢,你有冇過分D亞
MOL:甘亞,你地洗定個8月15坐監拉
李:你都痴線既...

MOL公司系統出錯,對個問題唔重視,仲要屈我地玩家賠錢
我懷疑MOL公司職員有人想行騙公司,結果陰差陽錯我地得到果張點數
實左太可惡了,天理難容!:11:分明係內部出錯la,都唔知間MOL公司係唔係故意想玩家賠錢比佢,我好想xyz佢間公司
回復

E+仲話要告我...
我死拉...
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-24 08:16 PM 發表
E+仲話要告我...
我死拉...

錦你個ac 點呀?
回復

我都想知...
CNX話帳號暫時唔會放出黎
回復

請問,你以前在SPIDER CC叫什么名的?我是AH PANG。

如果MOL公司告你不入罪,你可以反告回公司的。

龍四少家境那么有$,叫他爸爸反告MOL公司吧:07:

:12: 我還欠龍四少RM300。。。

回復

我昨天才剛top up來=.=
沒有事wor...
回復

我xxxxxxxxxxxxx佢ar:11:真係xxxx!
個間咩野MOL公司又話想大事化小,小事化無,咁報乜鬼野警ar:11:
食飽想飯等xx咩:11:
想大事化小,小事化無,叫藍月賠番張點數卡lo~
豈有此理!:11:
回復

原帖由 九尾狐 於 2006-8-26 02:35 AM 發表
請問,你以前在SPIDER CC叫什么名的?我是AH PANG。

如果MOL公司告你不入罪,你可以反告回公司的。

龍四少家境那么有$,叫他爸爸反告MOL公司吧:07:

:12: 我還欠龍四少RM300。。。

你係邊個:04:
知道我甘多也:06:
連SPIDER CC都知道...
回復

回復 #9 Blue_Moon0829 的帖子

:07:你說還有誰那么窮,會和你借RM300笨到送去給前女友的呢?

你覺得我是誰:12:

:00:
回復