返回列表 發新帖
樓主: 鉛筆仔仔

我真的愛係你

柒頭
1550m同150000都分唔出就抵死啦:01:
回復

原帖由 tonjo 於 2006-12-10 01:31 PM 發表
柒頭
1550m同150000都分唔出就抵死啦:01:

說得好1550m=15000000

150000=15m

:14: :18: 咁都看唔到
回復

你們不要怪他啦!他自己都很難過了...:12:
我也常常分不清楚1m有幾個零嘛....:10::29:
回復

原帖由 somebodyr 於 2006-9-6 03:27 PM 發表
低死 我係 我真係好愛你:00:
蠢旦

騙人傢還要在這裡講人家,你真的是哦.......:09::34:
回復

我通常都唔會咁交易法,好多人都係咁搏大霧架 啦...我不嬲o既做法就係:逢親自己收錢o既野,咪開店囉,自己打銀碼,清清楚楚,冇得怨,最多你咪行埋一角叫佢黎你先開店囉。:25:
回復

原帖由 calciver87 於 2007/1/29 02:10 PM 發表
你們不要怪他啦!他自己都很難過了...:12:
我也常常分不清楚1m有幾個零嘛....:10::29:

咁我都搞左好耐先知 m = 萬,唔係=百萬啦,呢度d文化...
大馬係用 K 唔用 m 架,人地個K就真係代表慣常用o既「千」,m就真係「百萬」咁用,邊似香港呢度亂哂龍架?
回復

我:18:<<WEILION>>:16:他骗我HERO!!!!支持我的人答我!!!!!!!
回復

少1-2個0就已經可以分別好多嫁啦!
回復