查看: 1731|回復: 24

[閒聊] 兄弟們請入!!!!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大大好過份,我冇得做版主!!!!!!
我果時只是幫藍月做好事,難道大大唔信我!!!!!!!
大丈夫有所為有所不為.

自己要為自己做過既野負責.

人心叵測, 你要分清楚是錯是對.
回復

沒有絕對黑的黑,亦沒有絕對白的白,往往只有黑和白兩者的混合,一種有深淺不同的灰色。很難在黑白兩者之間畫一條分界線,因為黑和白的說法眾說紛紜,他們之間還有漸變的灰,他們看似相對的兩者,中間有一片灰色連接,成為關連的漸進物體。世事往往難分對錯,人也常常難分好壞,為什麼我們能憑肉眼分辨顏色的黑白呢﹖我們的視野被我們的靈魂之窗所蒙敝,我們根本連黑與白兩者看似一眼便能看透的顏色都不能分清是黑、灰還是白,世人都彷彿得了色盲般。這世界是灰色的。
世事根本難分對錯,每人都很難分清楚。:13:
回復

算拉,只要知道大大唔玩得米得羅,大大有巨既苦充既
我中意玩,但係我從黎唔會逼人陪我玩
每個人既價值觀唔同,我地覺得好,並唔係所有人都覺得好
我相信都唔係大大一個覺得我地唔好
我地要尊重大大既決定,唔李我地認為點,我地都應該尊重呢個版既主人
我玩水滸,上網站都係想開開心心,我唔希望見到吵吵鬧鬧
如果係善意既鬧戰,開心既鬧戰,我好鍾意
但係如果真係要投訴,都係學LOKE仔話哉,PM佢拉
跟何況對方係大大
對於害到雲之刺客冇得做版主,我真係好抱歉
我希望大大可以比多次機會佢
雖然佢+我分係有D大細超,但係雲之刺客從來冇無李扣人分
包括上次佢都鎖過我個ACC拉
我相信國有國法,家有家規
如果雲之刺客冇得做版主,我覺得唯有節哀拉
今次鬧戰如果對邊個造成煩惱,我響呢到同大家廣聲對唔主
如果呢到真係唔歡迎我,同我廣聲,我可以走
但係我希望可以比我寫曬篇灌水英雄傳
多謝
願藍月龍四少與您同在
回復

你-我分 tenny又-我分 我討回不倒 不止還要減分 我比你傷...:09:
回復

雲之刺客,其實大家對於tenny既決定都十分驚訝。想不到會玩出火,被取消板主身份。板主應該做事有分寸、凡事想清楚才行動。tenny是管理員,你這樣罵他『好過份』,我想不但不能左右他的決定,還令他對你更失望。

藍月龍四少,大家都好歡迎你黎灌水,只係唔好玩出火。今次就當係教訓,努力灌水之如唔會玩出火。
回復

我在此都向tenny講聲-----對唔住!

其實內心仲係到想緊點報仇的heroboss敬上
回復

原帖由 bob 於 2006-8-23 02:10 AM 發表
你-我分 tenny又-我分 我討回不倒 不止還要減分 我比你傷...:09:

放心拉,TENNY認真歸認真,但係應該唔會亂黎掛
heroboss^^
有咩報仇大計:loveliness:
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-23 13:29 發表

放心拉,TENNY認真歸認真,但係應該唔會亂黎掛
heroboss^^
有咩報仇大計:loveliness:

我想改曬d論壇程式碼:07:
回復

你識架:04:
娣唔出臥...
回復