查看: 1570|回復: 11

大家要小心一點星空他搶我二英

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家要小心一點星空他搶我二英,他是我好友我借二英給他,他唔還:10::08:
咩ser??? =.=?
回復

講清楚邊個ser先 :05:
回復

咩英?????
==
回復

借得出來就要冒險啦, 真係你既朋友咪當豪俾佢啦。佢唔玩個時實還俾你既。
回復

個魔劍士用外掛昆人野:09: :09: 我差d比佢昆左:09: :09:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               武松ser
回復

回復 #1 孔孟 的帖子

咩英:08: 廢英就送比佢la~~~
回復

原帖由 TUNGLOI 於 2006-9-18 19:22 發表
個魔劍士用外掛昆人野:09: :09: 我差d比佢昆左:09: :09:                                                                                                                                                  ...

同呢個post有咩關係?:18:
回復

我知 佢係沖ser 一定
回復

回復第 6 帖由 TUNGLOI 所發的帖子

我給他昆了我隻爆lv馬仔,不過......我告gm,gm跟著就封他ac:01: :01: 好ya:05: :05: :05: :05: :05: :05:

ps:他=※魔劍士※  仲有他是武ser
回復