查看: 2506|回復: 23

我可以嗎?

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 申請者資料
遊戲伺服器 :史進SER
角色名稱     :傻仔∼
角色等級     :139
角色職業     :風水師
申請版區     :道士
自我評價     :我玩左水滸有1年 而黎左希望都有一段不久既日子 當中都識左好多朋友 例如藍月龍四少 luke仔  風之子zero 等...
而且道士系係我一開始玩水滸所簡的職業 所以我可能會俾其他人更熟悉 如果大家有咩關於道士系(其他職都得)既問題 可以搵我 我都會好樂意錦去解答大家既問題
如果我做左板主 我會成日上黎解答大家既問題  公平公正地去管理呢個區 我都會同其他既板主合作 令希望國度更多人

我都在其他既論壇度玩過 雖然冇做到板主 但係我都會好盡力地去管理道士系呢個區 而且我都好希望 tenny你可以俾一個機會我

多謝大家.....
同意...............
回復

支持 ~~~~~~~~~~:07::07::07:
回復

回復 #1 KIT 的帖子

細心考慮中........................
回復

支持KIT作版主^^
回復

KIT絕對有能力去做版主,我支持埋一份!^^
回復

原帖由 heroboss 於 2006-8-21 01:32 PM 發表
KIT絕對有能力去做版主,我支持埋一份!^^

多謝大家既厚愛 thx∼
回復

tenny 我可以做板主嗎?:19:
回復

TENNY仲沒考慮完...... = =
回復

我支持 如果做事唔係唔公平的話
回復