樓主: Blue_Moon0829

[閒聊] 2006藍月龍四少香港灌迷會

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-20 01:13 AM 發表
香港有咩好玩架.....

水滸歷險online

記住搵部腦 下載hk水滸           入九史ser 搵我= =

名:傻仔∼
回復

入林沖ser好d@@
回復

入武松最好!!!!!
我玩武松,叫青龍•木羽緒
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-8-19 10:07 PM 發表
龍叔,去埋澳門tim la,welcome!!

老婆乜你唔係番左大陸咩@@:05:
回復

原帖由 lamyeung 於 2006-8-20 03:21 PM 發表

老婆乜你唔係番左大陸咩@@:05:

佢都話過佢\上左大陸,不過大陸唔可以上網咩@@?
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-20 01:13 AM 發表
香港有咩好玩架.....

香港有:金紫荊廣場(灣仔)、新城市廣場(沙田[做緊翻新工程,冇乜野好睇!:04:])、APM(觀唐)、
迪士尼樂園(唔記得左係邊!)、海洋公園(由細到大都唔知係邊~=.=)等等...............

中西區:

西 港 城、永 樂 街 【 參 茸 燕 窩 街 】、德 輔 道 西 【 海 味 街 】、高 陞 街 【 藥 材 街 】、文 咸 西 街 【 參 茸 燕 窩 街 】、荷 李 活 道 【 古 董 街 】、摩 羅 上 街 【 古 董 街 】、文 武 廟、中 環 至 半 山 自 動 扶 梯、SoHo 荷 南 美 食 區、中 區 警 署 、蘭 桂 坊、置 地 廣 場 、滙 豐 總 行 大 廈 、立 法 會 大 樓 ……

油麻地及旺國:

園 圃 街 雀 鳥 花 園、花 墟、通 菜 街 ( 北 段 ) 【 金 魚 街 】 、花 園 街 ( 市 集 )、通 菜 街 ( 南 段 ) 【 女 人 街 】、西 洋 菜 南 街、彌 敦 道 、廟 街 夜 市 、天 后 廟 ……

尖沙嘴:

山 林 道 蘇 豪 區 、諾 士 佛 台 / 諾 士 佛 階、栢 麗 購 物 大 道、星 光 大 道、香 港 藝 術 館 / 香 港 太 空 館 / 香 港 文 化 中 心 、前 九 廣 鐵 路 鐘 樓、海 港 城 ……
沙田:

車 公 廟、曾 大 屋 、香 港 文 化 博 物 館、沙 田 公 園、沙 田 中 央 圖 書 館 及 沙 田 大 會 堂 、新 城 市 廣 場、史 諾 比 開 心 世 界(你唔岩去=.=)……

山頂:

凌 霄 閣

要渡 輪(中環坐):

長洲:

海 傍 街、北 帝 廟、北 社 街 及 新 興 街、東 灣 、關 公 忠 義 亭 ……

南丫島:

榕 樹 灣 、天 后 古 廟、洪 聖 爺 泳 灘、觀 景 亭、蘆 鬚 城 泳 灘、索 罟 灣……

~係咁多~
回復

去雲起公司最好玩,可以打劫:07:
回復

記著買茶果公仔比我地^^
回復

佢想約我地出黎打劫我地@@
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-8-20 21:22 發表
佢想約我地出黎打劫我地@@

好!!!!打劫雲起團正式成立!!!!!
回復