查看: 1369|回復: 14

[轉貼] 汪明荃反擊:運動員大晒咩?要呵要錫?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
【15:19】2008年08月31日
【on.cc專訊】汪明荃到科學園為海馬產品拍攝新廣告,對於遭網民批評不尊重金牌運動員一事,她說:「冇乜唔尊重,我用意非貶低吳敏霞,我係代觀眾問郭晶晶婚期,我自己完全唔感興趣,我叫王峰上台,成村人等緊你,我真係冇預計運動員行路咁慢,直播係要捉緊時間,運動員大晒咩?要呵要錫?網民太鍾意上綱上線。」

又一單衰口臭啦 唔知佢點落台
咁大個人都仲要死雞撐飯蓋
回復

回覆 1樓 奸商 的帖子

如果汪明荃可以拿到一面奧運金牌都係大哂架
回復

回覆 3樓 極神 的帖子

我支持你!!~!!~
回復

哈哈 .
佢個頭夠成個聖火啦 .
  佢以為自己好威 ?   錯啦 .
佢唱果首歌 .次次做大型節目都唱果首歌 .
佢唔識唱其他歌 ? .同埋佢講果句 .
[行快啲啦 .電視直播緊架 .]
好似有少少唔like個選手 .
回復

搵到片睇
回復

下,有不尊重金牌運動員咩?.?
行快D,同叫佢回答問題炸嗎~.~
回復

回覆 7樓 SANJI 的帖子

nono,係佢想搵郭晶晶問野,點知郭晶晶想搵埋黃剛,又要催佢,但係又唔問佢
呢個懶係老屎忽真係幾好野
回復

其实我也觉得是把小事化大咯,最近没新闻嚒,这也拿来炒作?
回復

唔問下佢自己幾大架子
唔想做咪算
一個亞婆
回復