查看: 1085|回復: 6

水滸昆人王(林ser)扣我分都係咁話嫁啦,唔好封文

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
水滸香港林沖ser最賤ga賤人...嘉子,佢老公都同我入黎

比人扣分都係咁,最多打多次,我一定要用粗口
有一日,嘉子前任老公...最強文人問我借英(史進)咁我好似平時咁借比佢。

最強文人掛史個掛唔小心整死左啵!佢唔開就咁比返我,個撚樣嘉子同最強講,我有計可以整到佢冇死。

最強文人比左隻史佢,點知佢返面唔認人,玲走我隻心愛ga爆lv護心史進走。

過左一陣,佢仲改嫁比e家個撚樣嘉子老公。

你話賤唔賤,正一就仆街啦,邊摀個見到嘉咪撚組佢呀,我叫左寬頻同l2追殺佢組佢\\\個d可以自己都冇得升

唔好怪我呀仆街嘉子,認錢唔認人,e d女人要唔要都冇用

最後講多句:sor呀史史你係我40幾lv就同我去到1轉e家係我玲你唔見左要怪都唔可以怪最強

係我自己衰,好心冇好報,我新手都唔呃,一隻柴進換左竹青後我都有加返野送比佢

做咩個天要玩我,平時比人昆我都係話,我抽月盒個天會比返勁野我,但做咩次次都要我蝕

打e篇稿個陣我都係一路減一路打,做好人係冇好報,sor呀.......心愛ga史

我同意!!!
回復

wow  又係依個區開左個一樣post
回復

_ _
             33 33
回復

多d post先多d人見到,廢是佢又呃人
回復

水月姐你講錯啦~
嘉子唔係女人
係人妖:23:
回復

-口-人妖?:18: :18: :18: :26: :26: :26:
回復