查看: 2448|回復: 20

[其他] 水滸香港林沖ser最賤ga賤人...嘉子,佢老公都同我入黎

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
比人扣分都係咁,最多打多次,我一定要用粗口
有一日,嘉子前任老公...最強文人問我借英(史進)咁我好似平時咁借比佢。

最強文人掛史個掛唔小心整死左啵!佢唔開就咁比返我,個撚樣:45:嘉子同最強講,我有計可以整到佢冇死。

最強文人比左隻史佢,點知佢返面唔認人,玲走我隻心愛ga爆lv竣心史進走。

過左一陣,佢仲改嫁比e家個撚樣:45:嘉子老公:21:。

你話賤唔賤,正一就仆街啦,邊摀個見到嘉咪撚組佢呀,我叫左寬頻同l2追殺佢組佢\個d可以自己都冇得升

唔好怪我呀仆街嘉子,認錢唔認人,e d女人要唔要都冇用:26:

最後講多句:sor呀史史你係我40幾lv就同我去到1轉e家係我玲你唔見左要怪都唔可以怪最強

係我自己衰,好心冇好報,我新手都唔呃,一隻柴進換左竹青後我都有加返野送比佢:19:

做咩個天要玩我,平時比人昆我都係話,我抽月盒個天會比返勁野我,但做咩次次都要我蝕:09:

打e篇稿個陣我都係一路減一路打,做好人係冇好報:47:,sor呀.......心愛ga史:24:

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
Tenny -2 違規內容 - 嚴禁粗言衊語

查看全部評分

我好同情你.......以後唔好咁易借英比人la...仲要係勁英...咪當識多種人,當係個教訓lo~~>_<
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-8-18 05:54 PM 發表
我好同情你.......以後唔好咁易借英比人la...仲要係勁英...咪當識多種人,當係個教訓lo~~>_<

讚成ar,當係個教訓lo.:45:
回復

咪用中指呀= =............
回復

唔..........借野比人就預左中招  之前武神問我借死靈影相我都唔想...
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-8-18 05:54 PM 發表

:42:我成日借英比人嫁播..................
回復

回復 #5 lilf3344 的帖子

我信武神ga!佢之前問我借天哭我都借比佢\^_^
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-8-19 12:33 AM 發表
我信武神ga!佢之前問我借天哭我都借比佢\\^_^

老婆,上次我call你俾天哭我,點g,你俾左武神= =信人地都唔信自己老公:02:
回復

我想知扣左分會點@o@
回復

水月兒   好人有好報,壞人終雖現眼報
回復