查看: 841|回復: 6

[原創] 灌水英雄傳6~蕭楊

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
走到河邊
藍月龍四少:撲街,今日真係唔好采
女人:藍月龍四少
藍月龍四少:邊位亞
女人:我係你既小兄弟,蕭楊亞
藍月龍四少:蕭楊:05:
藍月龍四少::38:(暈低)
蕭楊:你歐都算拉,你仲暈低:21:
一個鍾頭後
蕭楊:你醒拉
藍月龍四少:(暈低):38:
蕭楊:我有冇甘樣衰亞
暈佐10幾次終於習慣佐
藍月龍四少::42:你想點亞
蕭楊:仲歐僅:21:
藍月龍四少:我唔得嫻應湊你,我要去買人蔘
蕭楊:全城都冇人蔘拉
藍月龍四少:點解:18:
蕭楊:比人買曬,反正你冇也做,不如同我有下船河拉
藍月龍四少:邊個刁你個醜八怪臥,我好忙架
蕭楊:我知道去邊度羅人蔘臥
藍月龍四少:嘩,原黎時間甘早,我地游下船河拉
蕭楊:又話得嫻應湊我個醜八怪??
藍月龍四少:得嫻,得嫻,你便係醜八怪,你美絡天仙,我對你既欽敬有如滔滔江水,綿綿不絕
蕭楊:算拉,我帶你去羅拉
藍月龍四少::46:
去到王府
藍月龍四少:嘩,尼個王帝一定好窮,間王府甘肉酸既
蕭楊:我地入去拉
藍月龍四少:係咪用輕功飛如去
蕭楊:你識輕功架??
藍月龍四少:唔識,甘點算亞
蕭楊:尼到有個狗隆
藍月龍四少::06:
蕭楊:我去行下,你自己執生
藍月龍四少:你個含加陳又話幫我穩人參
蕭楊:人參比王府買曬,你去藥昌穩下拉,拜拜
蕭楊行到王府大廳
人:參見108.com.my王爺luke仔,小郡主jufry
luke仔(楊康個哎呀老豆):你就係西X LOKE仔個侄仔199911
jufry:人怪名仲怪,d親戚個名都一樣怪
蕭楊:你自己都係,你老斗個名仲要同人家阿叔個名一9色
jufry:邊個
luke仔,199911::38:
jufry:故唔到仲有人丑樣過我:06:
蕭楊::45:你話咩話
199911:平時聽到我地廣也都要殺,但係你甘樣衰甘可憐,我就同你斗灌水,你贏佐就放你走
蕭楊:好,有咩規矩
199911:灌水唔需要有意思,灌水唔需要有規矩,只要邊個先廣唔到也就算輸
蕭楊:好
199911:甘我開始先,你個......
:28::47::40::38::02:
199911比蕭楊打到阿媽都唔認得
蕭楊:我贏佐拉,我走拉,拜拜
luke仔,jufry::04:
兩分鐘後
jufry:人黎,我好比佢走脫:05:
(待續)

我對你既陰莖有如滔滔江水,綿綿不絕(射精?)
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-8-18 14:48 發表
我對你既陰莖有如滔滔江水,綿綿不絕(射精?)

呢句係藍月口頭禪 = ="
回復

好唔明,點解上集有我,今次又冇左我!
回復

好快你又出場拉....
回復

我覺得......好似......
有少少人身攻擊wo...= ="
回復

會咩...
我唔覺...
回復