查看: 705|回復: 7

[轉貼] 對於網民既意見 於今期周刊叻哥既回應

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
精 於 踢 波 、 賽 馬 既 阿 叻 因 上 周 日 一 句 「 點 解 K o b e 做 g u a r d ? 佢 進 攻 咁 勁 ! 」 暴 露 體 育 知 識 水 皮 , 再 配 以 連 串 廢 噏 如 「 姚 明 1 3 號 球 衣 背 負 1 3 億 人 希 望 」 及大 堆 招 牌 認 叻 金 句 如 「 好 似 我 踢 波 咁 , 龍 門 都 未 企 穩 我 就 入 咗 」 , 因 而 遭 網 民狂 轟, 阿 叻 回 應 話 : 「 叫 啲 網 民 返 屋 企 啦 ! 我 一 向 我 行 我 素 , 以 娛 樂 為 先 , 總 之 意 見 接受 , 一 切 照 舊 啦 ! 」 但 其 後 已 刻 意 潛 水 , 出 錯 情 況 當 堂 少 咗 , 但 仍 被 網 友 冠以「廢叻」封 號。
講廢話咪講廢話囉   你唔高興咪唔好聽佢講評述囉- -我係咁應為
佢咩行為對我黎講都冇影響既   係d人反應大囉-  -

不過佢: 叫 啲 網 民 返 屋 企 啦 ! 我 一 向 我 行 我 素 , 以 娛 樂 為 先 , 總 之 意 見 接受 , 一 切 照 舊 啦 !
就真係超串   = =    又唔見娛樂到人仲講d咁既野
回復

...
佢咁做評述不如唔好做.
比啲經驗深既去講.
回復

會唔會變成罵戰架 本身因為關於網民我先轉貼
回復

精 於「 錫」 波

我都發現你有錯,記住要接受意見
回復

原帖由 極神 於 2008-8-20 11:36 AM 發表
精 於「 錫」 波

我都發現你有錯,記住要接受意見

我轉貼 唔關我事
回復

回覆 6樓 奸商 的帖子

我曾經比人話轉貼前都唔看內容,所以我唔想話人 我幫你改番lu

「匪而所思菲比斯」唔知點解我覺得幾好=3=但又好多人罵
回復

回覆 7樓 極神 的帖子

可能只係有d人唔鐘意佢
就會針對每一個字,人地一搞gag就話人
唔知做乜
回復