查看: 757|回復: 9

[原創] 灌水英雄傳5~比灌招妻

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
藍月龍四少:撲街,甘多人
5怪:好耐冇返黎拉
calvinchan1993:我地要走拉,你自己保重
2怪:記主我個私自真言"灌唔過,打"
藍月龍四少:煩唔煩D亞你地,快快走拉
藍月入佐間飯店
藍月龍四少:夥計:05:
夥計:叫趕大聲托亞:05:
藍月龍四少:對唔主,細路仔唔釋世界:24:
夥計:要咩??
藍月龍四少:求其拉
飯店外有吵交聲
夥計:死黑衣,行開
黑衣:~!@#$%^&*()_
藍月龍四少:(灌林高手:05:)夥計,比佢入黎,食幾多我即
午膳後
黑衣:多謝,不過我唔會多謝你架.你個撲街叫咩名??
藍月龍四少:你個大種黑衣你亞,請你食飯仲要鬧我
黑衣:我叫蕭楊
藍月龍四少:原理你個撲街叫小羊
黑衣:蕭楊:05:
藍月龍四少:本大爺藍月龍四少是也
蕭楊:藍月龍四少...
藍月龍四少:出便咩事甘吵:18:
蕭楊:出去睇下
原黎係比灌招妻
藍月龍四少:個人甘樣衰,便個敢架亞...
藍月龍四少::06:
藍月龍四少:台上竟然會有人
招妻者老斗:你...你...
女子:你咩你,咩你仲未服架...
招妻者老斗::28:
招妻者老斗:好,就叫ely娶你拉
女子:我一心只想灌水,未想結婚
ely:唔想結婚你又上黎,你竟敢恥辱我地,接招拉
ely:!~!@#$%^&*()
女子:~!@#$%^&*(
吵佐半個鍾後
ely:估唔到我ely都會輸
藍月龍四少:你個撲街真係太過分拉
女子:死靓仔,做架兩阿
藍月龍四少:唔得亞
女子:唔得
又吵佐半個鍾後
藍月龍四少:條撲街好勁:06:
結果個女仔走佐
招妻者老斗:你個撲街甘都比佢走拖
ely:米就係,冇用架你
藍月龍四少:你兩個含家陳,幫你地仲刁我:05:
招妻者老斗:我擊到爆血管,要食人參
藍月龍四少:關我X事亞
ely:仲之你要去
藍月龍四少就甘開始佢即人參之旅拉
(待續)
點解我要爆粗呀?我唔爆粗嫁喎!平時!
回復

如果你乖乖做女仔密唔犀爆粗羅^^
回復

我一d都睇唔明~@@
回復

點解????????
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-17 21:43 發表
點解????????

因為我冇戴眠鏡:00:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-8-17 09:46 PM 發表

因為我冇戴眠鏡:00:

眠鏡係咪黎嫁,哥哥???
回復

我都唔知亞......
回復

藍月龍四少,可唔可以比我做一個角色:27:
唔該啦~
回復

你有佐拉
http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=2022&highlight=%2BBlue%5C_Moon0829
水利:你...我聞到江南七怪既味,矩地響便道
斯承(梅超風):乖乖話比我地知,唔係你就知
藍月龍四少:你唔好傻,我五會話你知我D師父尼響度架
calvinchan1993:(撲街,嘩我響度都算,仲要話尼...)
斯承:你地作咩亞
水利:哈哈哈哈哈哈哈哈...恭喜你收佐個好徒弟...哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈....喀....
水利就甘笑死佐
斯承:水利
斯承:你辦撲街害死水利...我會返黎報仇架
calvinchan1993:怨有頭債有主亞
藍月龍四少:又關我事
斯承:水利,以後我同你成為一體,你要保右我
水利斯承:死靓仔,你要記住
藍月龍四少:點解今日甘多怪人:09:
就甘水利斯承走佐,小藍月就跟江南七怪學灌水拉
回復