查看: 779|回復: 5

[原創] 灌水英雄傳4~回顧

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
藍月龍四少:十幾年都唔覺得自己煩.算拉,聽下佢廣乜春拉
令令:三更半夜咩事亞:33:
藍月龍四少:又係你叫我黎即:45:
令令:好,我同你廣你媽既故仔
藍月龍四少:快快,我好眼奮
令令:以前我同一個青梅竹馬
藍月龍四少:(原黎係青梅竹馬,唔怪得會嫁佢)
令令:后黎佢嫁比個含家陳
藍月龍四少:(佢去搶人家老婆:05:)
令令:根主我娶佐你媽,隻後搬佐黎馬來
藍月龍四少:(原黎個青梅竹馬唔係我媽,佬媽子你好慘)
令令:佢老公後黎矢佐鍾,佢都冇曬消息
藍月龍四少:甘關我屁事咩
令令:當年未黎馬來我同佢見過個希望教既臭道士,佢叫愛神之賤,你個名都係佢改架.
藍月龍四少:我都覺得奇怪,你便有甘好文采
令令:佢既孩子個名都係佢\改嫁,個道士話等你地大過會叫你地灌水
藍月龍四少:甘佢既名叫咩
令令:jufry
藍月龍四少:差甘遠:42:真係同一個人改嫁...
令令:所以你幫我返去穩佢地,希望佢仲記得我
藍月龍四少:你有冇甘癡情亞:45:
令令:乜甘話我架,不過你記主當年我借過佢HK$100萬,記主+利息總共HK$2,850,731.53
藍月龍四少:你有冇甘準亞,甘我應該去邊度??
令令:希望國度
藍月龍四少:(怪人黎自怪國家:47:)
第二日,藍月就同江南七怪去佐希望國度拉
(待續)
我作為希望教歡迎你地... = =
回復

唔知會唔會加入精華
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-17 17:48 發表
唔知會唔會加入精華

點解你唔出書呢?可以有版權費嘛!
回復

咁快講到楊康!咁我係佢老婆咪好快出黎!
回復

下面即故仔可能會有D唔同...
請原梁
回復