查看: 727|回復: 4

[原創] 灌水英雄傳3~爆粗

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
藍月龍四少::19:
記憶刪除:睇開D,節哀拉...
藍月龍四少:唔係你就甘廣羅,如果係你你會點:09:
記憶刪除:嘩...我死佐佢好過:05:
藍月龍四少:乜就係...
瑟聆:乜我好差咩
記憶刪除:幾乎接近最...
藍月龍四少:你其實幾好,不過係樣衰口臭變態粗魯卑鄙下流冇此賤格姐...
瑟聆:乜就係,其他都冇咩拉
藍月龍四少,記憶刪除:(甘仲唔夠咩)
之後藍月出村見到個阿伯
藍月龍四少:佬坑,偷也亞
阿伯:關你X事亞
藍月龍四少:死老坑,想打交亞
阿伯:你甘串,一定係江南七怪既徒弟
藍月龍四少:你夠串羅,唔同你又係亞
阿伯:我係希望教既heroboss
藍月龍四少:我有冇問你
heroboss: calvinchan1993甘蠢一定冇教你灌水基本功
藍月龍四少:乜灌水基本功:18:
heroboss:爆粗
藍月龍四少:點爆:18:
heroboss: !@#$%^&()_+
藍月龍四少:多謝,你可以去死拉,老坑
heroboss: 撲街,叫做佢添
江南七怪間房
calvinchan1993:唔知藍月有冇進步
2怪:佢甘蠢,一定冇
calvinchan1993:式下佢咪知羅
藍月龍四少:江南七坑我返黎拉
calvinchan1993:坑你個頭,你個撲街有冇好好連功
藍月龍四少:關你X事亞
calvinchan1993:你個撲街含家陳生仔冇屎忽
藍月龍四少:我!@#你個$%^&同賣^&*()個XX
calvinchan1993:乜話:05:~!@#$%^&*()
藍月龍四少:+_)(*&^%$#@!
calvinchan1993::06:(好勁)
藍月龍四少:唔得嫻應酬你,我走拉
令令:藍月
藍月龍四少:吵毛咩,佬坑
令令:唔叫老豆都算,仲要叫老坑
藍月龍四少:甘你想點亞
令令:今晚你黎我房,我同你廣你媽既事
藍月龍四少:睇我心情拉
令令:仲睇心情:05:十八年黎你都要睇心情,但係就未入過黎
藍月龍四少:甘咪係,你叫佐十八年我都冇興趣聽.不如你就將個故仔帶入棺材好拉
令令:我定你唔順
藍月龍四少:我都定你唔順亞
(待續)
做咩拉我落水?!?!我係斯文人,邊有爆粗AR???:11::21::28:
但係而家真係想XYZ你 + +:07:

回復

COME
你一為我會怕你咩
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-17 17:36 發表
COME
你一為我會怕你咩

係你怕之前,我已經用XYZ+FUxx+仆x打低你:07:
回復

哎呀...
甘我死拉....
回復