查看: 667|回復: 4

[原創] 灌水英雄傳2~口水駙馬

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(十八年後)
calvinchan1993:乜你甘蠢架,灌水仲係甘差
藍月龍四少:你好羅臥,死老坑,我忍你好耐...
calvinchan1993:撲你臭街,叫你去灌水,不如我地自己認輸仲好
記憶刪除(拖雷):藍月你個撲街出黎
藍月龍四少:死老坑,我遲D先同你算帳
藍月龍四少:含加陳,咩事
記憶刪除:日神個老坑叫我地過去
藍月龍四少:個老坑又想點亞...
記憶刪除:我點知臥
(日神屋企)
日神(成吉斯漢鐵木真):你兩個撲街終於黎拉,去邊度死亞
藍月龍四少:關你X事亞,咩事
日神:大件事
記憶刪除:有也就廣,有屁就放,唔好多多基吉
日神:我頭先打波,粒波E+跌落個隆度
藍月龍四少:關我X事亞
記憶刪除:你今朝係賣借佐粒波比佢
藍月龍四少:粒波係我架:05:
日神:冇錯
藍月龍四少::09:
記憶刪除:甘點算
藍月叫人羅水道落個隆度
記憶刪除:灰唷...粒波上佐黎
日神:藍月你真犀利
藍月龍四少:好采上佐黎,唔係你就死比我睇
日神:好...以後我地就尊稱藍月為灌水英雄:22:
藍月龍四少:應該既
日神:再借粒波比我
藍月龍四少:刁你都唔得嫻
日神:唔借...好:05:
日神:我將我個女瑟聆(華診)許配比藍月,封藍月為口水駙馬
藍月龍四少:甘大整故:05:
藍月就甘同瑟聆訂佐親:23:
(待續)
WAKAKA~幾好笑!@@
回復

咁我去左邊???????????
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-8-17 14:32 發表

你去左第一句同第三句LO @@
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-8-17 02:32 PM 發表

你仲會再出場家
回復