查看: 1900|回復: 16

[閒聊] 你地覺5覺水滸D人勁低能(部分2-3轉)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
事源係咁既,有時呢我冇LV升或睇片既時候我都會係大草都掛隻2元英係到打下4草或寵食,
咁我己經選擇D冇咁容易比人見到既位置(除左大引好少會有人行)(東京入大草左轉個D桃木精),
咁樣D2-3轉行過都會以為我掛英就會走黎宣我都無可厚非(5知點解咁都會行過),
咁我個人其實係到架嘛,咁我緊係禁5接受宣戰,我禁左5接受姐係變相話比佢地知我係到啦,係咪先,
問題5係呢到,問題係,當佢地宣過我之後,過左X-2X分鍾之後又走返黎又宣我,仲要5只返黎一次,返黎宣我幾次(邊個就5講啦,或者係到)
咁我比人煩左咁多次(睇片比人煩最 ),咪彈句野比佢-咪低能啦,我係到架
大家有咩意見,發表下

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
飛雲z -5 違規內容 - 語帶人身攻擊成份。

查看全部評分

这个问题我都有遇过, 目前只好在採集掛英

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

-.- 有冇咁得閒 宣一次宣唔到未算
回復

原帖由 KIT 於 2008-8-12 11:08 AM 發表
-.- 有冇咁得閒 宣一次宣唔到未算

5係講笑架,佢真係行多幾次返黎宣我,我費事比佢再煩咪彈左上面句野比佢囉
回復

果條友仔 傻架 果次我都試過 2次我就同佢講 問佢咩事囉
回復

我諗係個別人士者-.-"
其實好多水滸既朋友都幾友善-.-同幾好
回復

個人認為宣人唔係低能,咁你係到掛英,人地就係到引,爆咁樣,人打機你打機打到掛英咁,咁不如唔好玩仲好啦
回復

原帖由 qubertfung 於 2008-8-12 01:35 PM 發表

5係講笑架,佢真係行多幾次返黎宣我,我費事比佢再煩咪彈左上面句野比佢囉

你升高d lv
之後見到佢開定紅等佢等佢唔洗宣
鍾意既做低埋佢
回復

原帖由 back炎 於 2008-8-12 04:52 PM 發表
個人認為宣人唔係低能,咁你係到掛英,人地就係到引,爆咁樣,人打機你打機打到掛英咁,咁不如唔好玩仲好啦

首先,打機5比掛機架咩,我認自己係廢,冇人組一個升5到LV,未掛下英係到等夜D睇下有冇人組囉
而且我掛機並5係升LV,只係覺得就咁擺個人係到晒時間先開隻2元英打下野
我已經係一樓到講左,佢宣人5係低能,
我到打左句無可厚非既字眼係到,我只係覺得佢係1X分鐘內走返黎宣人幾次有少少XX姐

回復

我也见过三更半夜专找人宣的二转和三转。有些人以为半夜可以趁机升点级,结果搞到英死,不好运连鸟毛都化为乌有,可怜可怜。。。。。
回復